En ny vecka igen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Vad har jag för planer för dagen?

Jag tänkte ta det lugnt fram till att det är dags för träning klockan 19:00. Jag ska nämligen få skjuts av en vän till en kompis, eftersom vi ska träna på samma ställe idag igen. Det var ett tag sedan senast faktiskt, men idag är det dags igen.

Annars har jag laddat hem ett Demo av ett spel som heter Kingdom Hearts, vilket jag spelade på PlayStation 2 när det begav sig. Spelet var roligt vad jag minns, så därför laddade jag ner en Demo av spelet från Nintendo Eshop, för att se om det är lika kul som jag minns det. Inte värt att lägga nästan 600:- på ett spel man inte vet om man gillar eller inte nu för tiden. Bästa att ladda ner en Demo för att se om det är värt att lägga pengarna på.

Det är en nyare version än det jag spelade på PlayStation 2.

Har faktiskt också tänkt på att jag vill skaffa Super Mario Odyssey, men jag vet inte vilket jag ska satsa på. Får prova mig fram. Finns tyvärr inget Demo till någon av spelen till Super Mario. Det ligger också någonstans kring 600:- ungefär.

Tänkte också nästa år eventuellt satsa på ett spel som heter Tomb Raider, med karaktären Lara Croft. Det sägs ju att det ska komma ett sådant dit, men jag vet inte. Rykten vet du. Älskar för övrigt Tomb Raider som spel.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar