En ny vecka att sätta tänderna i

Hallå där ute. Nu börjar ännu en ny färsk vecka att sätta tänderna i och kanske göra till din bästa vecka någonsin? Jag vet inte, men vi får hoppas att veckan blir bra på alla vis.

Glöm inte bort att älska dig själv, för den fina person du faktiskt är alla dagar i veckan och inte bara i dag.

Ljus jordhumla (Bombus lucorum). Även kallad liten jordhumla eller tidigare, lundhumla. Borsttistel/Brudborste (Cirsium heterophyllum).

Tänk att det har gått ännu en vecka av året. Vi är nu inne på vecka 34 av 52, vilket känns helt sjukt när man tänker efter. Månad 8 av 12 också, för den delen. Ungefär mitten av månaden också, bara det är någonting jag helst inte vill tänka på. Jag vill fortsätta leva i sommar och värme ett tag till.

För mig innebär denna vecka att jag ska jobba onsdag och torsdag, från 13:00 - ca 15:00.

Ha det så bra, så hörs vi igen senare hoppas jag!

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Alldeles full med pollen! Så fin. Blir alltid så ledsen när arbetarna ska dö på sensommaren. Ligger på backen och viftar med benen. Brukar flytta på dem så ingen ska trampa ihjäl dem åtminstone. Men det är ju naturens gång och lag. Så är livet. Alla ska dö.
Hoppas att din dag blir fin!
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är tråkigt att tänka att allting har ett slut och så även människans. Tänk om vi skulle ha och kändisliv eller att allting skulle leva i oändlighet, det skulle inte funka så bra. Det skulle bli överfullt av allting, men jag förstår hur du menar. Hoppas att du också får en riktigt fin dag 🥰🥰
nouw.com/mynameisjossan