En ny helg

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det inte är med mig. Jag har sovit dåligt på grund av min himla tinnitus som tjutit hela natten. Jag kan inte ens vara utomhus när det blåser på grund av att det tjuter så otroligt när jag kommer inomhus med denna tinnitus.

Annars då? Jo, natten har varit svår på grund av mardrömmar när det gäller denna hinla timnitus. Jag sov ju, men drömde gjorde jag ju också och det känns inte så bra. Täppt i ena näshålet på grund av pollenallergi också, hemska tanke. Äter allergitablett mot det, men ändå inte alls bra just nu i min allergi.

Jag har gjort mig av med saker som tar mer än det ger och hittills har det funkat. En nära släkting finns inte längre kvar vid min sida som någon jag känner att jag kan ringa och prata med om allt möjligt, precis som förr. Personen har varit ute ur mitt liv många gånger förr och jag tagit tillbaka flera gånger, fast jag blivit sårad med ord. Nu känns det som ett slut för gott, men det har jag inte bara sagt en, två eller tre gånger, säkert tresiffrigt eller mer. Har inget behov av att prata med personen eller så längre eller ha att göra med den på något plan.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar