En mysig kväll

Hallå där ute i den berömda holken. Eftersom jag är en sådan person som tycker mycket om dansband, country och så vidare, så var det stream med Mona Gustafsson hos Dansbandssidan på Facebook. Lite bökigt att hitta dock. Trodde först det var på hemsidan hos dansbandssidan som streamen var, men icke. När jag hittade så var allt bra.

Eftersom jag inte kan använda Facebook själv, utan att bli för beroende av att sitta där inne hela dagarna så får jag så klart låna min systers Facebook när det är dags för någon livestream eller i det här faller en förinspelad sändning med Mona eller någon annan av de artister/band jag gillar. Sändningen hette "I Afton Stream - med Mona G". Hon firade 50 år som artist i fjol, men fick vänta med att fira på grund av pandemin.

Jag har en väldigt snäll syster som lånar ut sin Facebook till mig och jag hjälper henne också med vissa saker som jag kan hjälpa till med. Det är bra att ha syskon på så vis, att man lånar ut och hjälper varandra när eller om det behövs, Tjänster och gentjänster alltså.

Nog om detta. Det var en helt fantastisk stream med Mona ikväll. Jag skänkte till och med 50:- till henne via Swish som hamnade hos hennes före detta fotograf eller vad man säger, som nu skötte videoinspelningen. Det är ju bra faktiskt.

Man kunde även köpa någon av hennes 2 senaste album, för 120:- och då ha chansen att vara med i en utlottning att kunna vinna 1 av 3 ex av hennes senaste singel "När änglarna tar vid", som endast finns i fysisk upplaga i 3 ex. Jag känner att det räcker för mig med att lyssna på Mona via Spotify och därför valde jag bort det där med att köpa något fysiskt album.

Det var roligt att få höra historier bakom låtarna hon framförde och hur de kom till mm. Jag önskar få en sådan spelning snart igen av henne. Att se henne live kommer nog aldrig att hända, eftersom hon aldrig är i Norrland, utan håller sig söderut.

Du kan få se Monas stream här, om du är intresserad.
  • Annat
  • 27 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Låter bra. Vill absolut inte ha Facebook. Gillar inte alls och alla dessa sociala medier tror jag inte alls är sunt. Så bra att du enbart lånra vid behov. Hoppas din dag blir fin. Kramar🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Man behöver egentligen inte var medlem på alla sociala medier som finns, bara för att alla andra man känner är medlem där. 🙂 Jag tycker att man får bestämma själv vilka sociala medier man vill vara medlem på och inte falla för grupptryck eller bara göra som dina vänner.

nouw.com/mynameisjossan