En idiot är en idiot

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår snackade jag med en nära släkting som beter sig som en idiot. Personen säger att man inte ska hålla på att träffas nu när det fortfarande är pandemi. Men tror du personen lever upp till vad denna själv säger?

Nej, just det personen kan träffa andra personer. Jag menar vänner och inte mig eller andra däromkring. Jag ringer och pratar med personen och säger att jag saknar. Vad får jag för svar? Jo, att vi inte kan ses nu när det fortfarande är pandemi. Vi kan prata i telefonen, men inte mer än så tydligen.

Om nu den här personen säger att man inte ska träffa så mycket folk nu när det fortfarande är pandemi, hur kan den då träffa vänner inomhus i sitt eget hem?

Det som slog mig för en stund sedan att personen inte vill ha någon kontakt med den här sidan av släkten. Det här är inget nytt fenomen och ändå bor vi med gångavstånd till varandra.

En idiot är alltid en idiot och man kan aldrig ta idioten ur en idiot. Jag känner mig riktigt besviken över hur den här släktingen prioriterar. Personen tänker inte på konsekvenserna för mig, hur jag mår eller så när jag får veta detta. Alltså veta att personen säger en sak till mig, men gör en annan sak själv.

En gång idiot, alltid idiot.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för Ta hand om dig, så hörs vi snart igen

Gillar