En festlig lillördag

Hallå där ute. Det är ju lillördag idag. Vad passar då inte bättre än att äta hemgjorda räkmackor? Ja, det kan inte bli bättre. Jag var hem till min syster och åt lunch med henne idag.

Efter att systerdottern sovit klart ute i vagnen, så var det dags för oss att ha det mysigt.

Jag hade min ryggsäck ståendes på köksön, där min systerdotter också satt hemma hos min syster. När hon såg min ryggsäck, så ville hon att jag skulle öppna den och titta in, visa vad som fanns där i. Jag hade ingenting att dölja eller någonting barnförbjudet, men jag sa att hon inte fick röra mina tabletter som jag brukar suga på när jag är torr i munnen och inte har tillgång till någonting att dricka. Dock kallade jag det godis, för annars skulle hon nog inte förstå.

Det min kära systerdotter tyckte var roligast, som hon höll på med länge var ett hänglås med nyckel till som jag brukar använda på badhuset när jag är med på vattenträningen med Korpen här i Timrå för att kunna låsa in min grejor i skåpet. Jag sa att jag brukar använda den på badet och då härmade hon mig och sa badet hon också. Jag sa då badhuset och det gjorde hon också. Min systerdotter är 1 år och 9 månader nu, men har varit duktig på att härma vad man säger länge och förstår så himla mycket, att jag blir så himla förvånad. Jag fick visa henne hur hon skulle göra för att få in nyckeln i låset till det där hänglåset, men det är svårt när man är liten. Jag fick hjälpa henne många gånger. Hon kunde inte själv och inte heller vrida om med nyckeln när själva nyckeln väl satt i låset. Det kommer nog tids nog. Man kan inte vara bra på allt hela tiden, även om man försöker så gott man kan.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #coolt #jagärdenbästa #härligdag #härligkvalité #syster #systeryster #systerdotter #livetpå #livetmedbarn #livet #livetmed #moster #mosterstjej #mosters #hänglås #nyckelring #låsindom #december #onsdag #lillördag #räkmacka #egen

Gillar