HEMMAKVÄLL – FYLL EN GULDBURK & FÅ EN GOODIEBAG PÅ KÖPET!

Tips

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår hittade jag någonting kul hos Gratisprinsessan som jag tänkte dela med mig av till er.

Visste du förresten att det på lördag är lösgodisets dag? Det visste inte jag heller, om jag ska vara helt ärlig. Det vet vi båda två efter att ha läst detta.

Det är så att Hemmakväll firar lösgodisets dag med många bra erbjudanden nu på lördag 24/9. Bland annat får du fylla en Guldburk för 99 kr. De första 50 i varje butik som handlar en Guldburk nu på lördag får en goodiebag på köpet!

Erbjudandet om att maxa Guldburken gäller från 19-25/9, men erbjudandet om denna goodiebag gäller bara 24/9 (nu på lördag).

Du får inte överfylla din Guldburk, locket ska gå att stänga.

Du kan även köpa Funko Mystery boxes 85:- (ord pris fr 179:-) Först till kvarn gäller och erbjudandet är bara nu på lördag 24/9.

Är du sugen på godis, så bege dig till din närmsta Hemmakväll och se till att bli en av de första 50 personerna nu på lördag.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bestofnouw2022 #svenskbloggare #erbjudandet #erbjudande #erbjudanden

  • Postad i: Tips

Gillar