Mysig fredag

Fritidsbilder, Dagbok, Mobilblogg

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag är rätt sliten efter en heldag med mina små systerbarn. Det började med att vi tog en lång stund på biblioteket här i Timrå, utan att veta om att det skulle vara bokläsning för barnen. Det var min systerdotter på 3 år och en annan treåring där, sedan min systerson på 1 år och en annan i samma ålder. Det var bara min systerdotter och det barnet i samma ålder som lyssnade på det som lästes, tittade på bilder och så vidare. De andra var för små.

Det är bokläsning för barnen varannan fredag på biblioteket. Nästa gång är det 30/9 igen.

Min systers barn lånade också några böcker hem.

Efter biblioteket, så blev det att äta lunch med min syster och barnen hemma hos min syster. Det bjöds på våfflor med sylt och grädde, himl gott och trevligt att få vara med barnen.

När lillebror (min systerson) sov efter lunchen, då passade jag och min systerdotter på att läsa böckerna hon lånat. Därefter blev det att se Barbapapa på deras TV. Barbapapa finns att streama hos HBO Max och Viaplay.

Eftersom jag varit ledig hela dagen som varje fredag, så kunde jag ha en heldag med mina syster och hennes barn. Det är lyx i livet om något, anser jag.

Jag sa till min systerdotter att jag tycker det är mysigt att se på Barbapapa, då sa hon "Det tycker jag också".

Nu senare på kvällen när mina föräldrar slutade jobbet för dagen, så åkte vi till Yum Yum i Birsta, Sundsvall och åt middag.

Jag tog kyckling med cashewnötter. Wokad kycklingfilé på thailändskt vis med ris. Det var faktiskt ingenting speciellt anser jag, men det smakade inte dåligt eller var oätligt. Utöver det valde jag att dricka en choklad latte bubbelte. Den smakade som en vanlig chokladdryck typ, det enda var att det var gelékulor i den. Ingenting särskilt det heller alltså.

Vad är egentligen Bubbelte? Bubble tea, även boba grande, är en söt tedryck från Taiwan med geléartade kulor av tapioka på botten. Den kan drickas med eller utan mjölk och både kall och varm och ljummen. Bubbelte dricks genom ett sugrör som är så tjockt att kulorna följer med när man dricker. Källa: Wikipedia

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för och får en lika fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar