14 frågor med svar om mig!

Frågor och svar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag är det fredag igen, veckorna rullar på fortare än vanligt. Det går fortare och fortare, ju äldre man blir känner ju jag.

Denna förmiddag har jag tänkt att slänga in några frågor med svar åt er. Jag svarar på 14 frågor med mina egna svar.

Nu kör vi igång och taggar denna fredag!

Beroende av?

Mobilen, Wifi och Pepsi Max mango

Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Jag älskar ju rosa och lila, så det får bli någon av de. Vilken vet jag dock inte. Finns även andra färger kom jag på i skrivande stund, jag gillar ju även gul

Bilden på mig är fotad på Öland midsommarveckan

Vad får du oftast komplimanger för?

Vem vet. Inte så ofta jag får komplimanger nu för tiden, inte vad jag kan minnas i alla fall

Bilden är från trollstigen vid Y:et i Timrå

Fortsatta planer för 2022?

Jag har väl inga särskilda planer som så, men jag tänkte i alla fall fortsätta leva livet utan skador och utan att dra på mig Covid-19. Det vore även bra att slippa dra på mig någon annan sjukdom eller bryta någon kroppsdel.

Annars om jag ska vara riktigt seriös, så kommer jag fortsätta livet med att jobba och träna som jag gör, blandat med att umgås med familjen, samt min systers barn

Bilden är från trandansen i Hornborgasjön

Brukar du skratta för dig själv?

Det kan hända att jag gör det ibland, men inte varje dag

Vad är det konstigaste du har ätit?

Jag ryser bara jag tänker på det. När jag var i Malaysia för många år sedan med min syster, våra föräldrar och pappas kusin, då åt några i min familj någonting som vi inte alls visste vad det var. Min pappa trodde det var riktigt mört kött, men när vi fick reda på att det var klumpar av kycklingblod så tappade vi aptiten. Vi här i Sverige är inte vana att äta sådant, s�� vi kunde inte äta något mer. Jag vågade inte ens smaka när min pappa trodde att det var kycklinglever. Usch på riktigt!

Bilden är från Smacken i Timrå

Hur imponerar man på dig?

Genom att ta mig för den jag är. Att inte döma mig på grund av min diagnos, utan behandla mig som vilken annan människa som helst

Vilken/vilket stad/land vill du helst bo i för resten av livet?

Jag trivs väldigt bra här i Timrå, eftersom jag är född och uppvuxen här. Att bo i något varmt land är nog också någonting jag skulle kunna tänka mig att vilja göra. Kanske inte för alltid, men i alla fall så pass länge att det blir en skillnad mot hur det är nu med våra 4 årstider.

Bilden är från körsbärsblomningen i Vivsta - Timrå centrum

Hur ser dina morgonrutiner ut?

Börjar alltid med att vakna sådär vid 9:30, därefter hämtar jag mobilen, går till toaletten, sedan ligger jag typ 30 minuter till 1 timma med mobilen och läser nyheter i sängen, kollar igenom bloggflödet och lite sådär. Sedan går jag upp och äter frukost och kollar YouTube på surfplattan.

Bilden är från Skeppshamn i närheten av Åstön i Timrå

Vad längtar du efter?

Jag längtar till en resa utanför Sverige, till något varmt ställe. Det känns som om det var evigheter sedan jag var utanför norden

Bilden är från ängen nedanför Merlo slott i Timrå

Serier du följer just nu?

Jag har väl några serier jag följer, även om det inte är den typen av serier där det är skådespelare som spelar någon annan i rollen. Jag ser mer verklighetsserier just nu.

På ett vis är ju Över Atlanten en serie, likaså Lego Masters Sverige, Lyxfällan, The Journey, Fångarna på Fortet, Mullvaden och Uppdrag Granskning. Jag ser dock inte alla avsnitt av Uppdrag Granskning. Det är dessa jag kommer på i skrivande stund. Jag ser säkert andra serier också med skådisar som har olika roller, kommer bara inte på någon just nu.

Bilden är på Öländska kroppkakor i Borgholm

När brukar du oftast gå och lägga dig?

Inte före 23 i alla fall, men närmare midnatt om jag ska vara ärlig. Jag försöker dock ändra på det, även om det inte går särskilt bra alla kvällar

Bilden är från Norra Berget i Sundsvall

5 saker du vill göra i framtiden?

Jag skulle hemskt gärna vilja besöka pyramiderna i Egypten, men tänker inte åka dit på grund av oroligheterna i landet och att man kan bli matförgiftad. Då blir man sjuk länge vill jag lova, inte råkat ut för det själv.

Jag skulle vilja leva så länge att jag kan se min systers barn växa upp. Den ena är 3 år och 6 månader, medan den andra är 1 år och 5 månader.

Jag skulle vilja besöka västkusten igen, alltså i Sverige och se hur det är där. Har varit i Strömstad och Gullholmen för många år sedan, men kommer inte ihåg så mycket från det.

Jag skulle gärna vilja se sillgrisslorna på stora Karlsö på Gotland, när de hoppar ner från klipporna i hopp om att lära sig flyga. Jag har varit en gång till stora Karlsö, men det var så längesedan att jag inte minns hur det var där.

Bilden är från Norra Berget i Sundsvall

Vad finns alltid i din handväska?

Där fin alltid mina hemnycklar, mobiltelefon, öronproppar om jag måste stoppa i de på grund av min tinnitus om det blir för högt ljud någonstans där jag är. Annars så har jag även näsdukar och handsprit. Jag har nog inte så mycket mer där till vardags, men allt beror på vilken sorts väska jag använder. Är den modell mindre eller modell större? Det är ju också något att tänka på, vad får egentligen plats och vad är mest nödvändigt att ha där i?

Gillar