Stackars barn - Jag såg vad som hände

Dagbok, Jobbet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Det är så här att jag var på väg till jobbet under eftermiddagen och såg en man som gick med ett barn i sittvagn. Barnet satte sig upp i vagnen, för att titta. Då tar den där mannen och slänger ner barnet i vagnen, alltså knuffar det hårt bakåt. Då sätter sig barnet upp igen, varpå mannen gör samma sak igen. Sedan kollade mannen i vagnen när han gick iväg med vagnen, för att se om barnet fortsatte ligga ner. Stackars barn, det säger jag bara. Jag tror nog barnet var rädd och inte vågade röra sig. Det skulle jag ha varit, om det var jag som var barnet det hände sådär för. Vissa människor ska inte få vistas i närheten av barn, det anser jag. Jag har också min fulla rätt att yttra mig och tycka vad jag själv vill. Jag tycker verkligen synd om barnet. Undra vad som händer bakom stängda dörrar? Det kanske inte händer någonting heller, jag har ingen koll på det där. Hoppas så att det inte händer någonting med barnet, att det far illa på något vis.

Idag på jobbet har jag först fått rengöra alla skrivare/kopiatorer som finns i hela byggnaden samtidigt som jag plockat skräp, så som kartonger, papper mm som jag fick gå med till återvinningsrummet. Har även gjort lite annat, när jag ändå var och sprang i byggnaden kan man säga.

När jag hade druckit mitt te och ätit min Risifrutti, så fortsatte jag att färglägga klart en bild som min systerdotter ska få och påbörjade färgläggning av en bild som min systerson ska få någon dag, då den är klar alltså. Det är nämligen en traktor jag börjat färglägga åt min systerson och så har jag färglagt en tårtbit åt min systerdotter.

Gillar