Måste avreagera mig

Mobilblogg, Tankar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Har grannen vägg i vägg som har hantverkare där, för att göra om i köket. De har hållit på i någon eller några veckor nu, så det ljudet vaknade jag och min kära tinnitus till klockan 7.45 ca eller när det var, men typ den tiden. Fy fasen, får höra om jag kan sova hos mina föräldrar i natt istället. Vill slippa detta imorgon.

Bortsett från det, så undrar jag vad Britney Spears håller på med? Jo, hon vikthånar Christina Aguilera och hennes dansare på sin instagram. Jag använder ju inte längre instagram, men har läst om det på en nyhetssite.

Britney la ut ett citat från skådespelaren Rodney Dangerfield på sin instagram: "Jag insåg att det bara finns ett sätt att se smal ut: umgås med feta människor".

Därefter började hon kroppshåna Xtina och hennes dansare. Det tycker jag (Josephine) personligen är rent av idiotiskt. Britney har varit en stor idol till mig genom livet, men nu vet jag faktiskt inte längre vad jag tycker.

När hon får kritik av fans för det hon skrivit om Xtina, så kommer det någonting annat från henne. Enligt mig (Josephine), så kan hon inte stå för vad hon verkligen tycker och kan heller inte ta kritik verkar det som.

Hon försvarar sig med "Jag skulle aldrig medvetet kroppshåna någon för jag vet hur det känns. Jag kämpar med det här på grund av hur jag mår, inte för att jag hatar hur någon annan ser ut. Det känns som att min familj visste att jag var osäker och att människor medvetet försökte mata den här osäkerheten genom att inte låta mig välja vilka som skulle vara på scenen med mig, skriver hon vidare"

”Jag önskar att jag hade kunnat välja barnflickorna för mina barn, mina dansare. Jag menar att om jag hade haft Christina Aguileras dansare så skulle jag ha sett extremt liten ut. Jag menar, varför ska vi inte prata om det?”, skriver popstjärnan och fortsätter:

”Tror ni inte att jag hade haft mycket bättre självförtroende om jag hade fått välja var jag skulle bo, vad jag åt, vem jag fick ringa på telefon, vem jag dejtade och vem som var uppe på scen med mig”.

Efter att Britney vikthånat Christina Aguilera och hennes dansare, så kallar hon henne nu en "vacker kvinna med makt" i ett Instagraminlägg, efter kritiken från fansen.

Vad har hänt med den Britney vi alla gillar? Jag (Josephine) undrar vad det är som händer med henne? Hon borde verkligen söka hjälp, hon känns för trasig inuti och verkar inte alla må bra.

Sprid KÄRLEK ❤️❤️, inte hat!

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar