Veckan som gått - Vecka 36

Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag glömde att göra en veckan som gått om förra veckan, så det blir att jag skriver den nu och låter er ta del av förra veckan i mitten av denna vecka istället. Hoppas att det är okej.

Innan vi fortsätter, så kan jag meddela att alla understrukna ord eller meningar är klickbara.

Veckans bästa:

Det måste varit då jag och min pappa i lördags var iväg för att spela Äventyrsgolf tillsammans. Det var flera år sedan jag spelade minigolf och första gången jag spelade äventyrsgolf. Riktigt kul var det ändå, även om jag förlorade. Jag var sämre på varv 2, än jag var under första rundan.

Du kan läsa inlägget om äventyrsgolfen här.

Veckans film/serie:

Nu har det ju börjat en ny säsong av en serie som jag ser. Det är ju en annan typ av serie, än en sådan typ av serie där personerna år skådisar. Här är Lyxfällan, du vet nog vad det är för något. Denna serie har jag sett hur många säsonger som helst och tycker den är lika bra nu, som den var från början.

I princip handlar det om vanliga människor (de flesta är inte kändisar) som ska få hjälp att få ordning på sin ekonomi som de har gjort saker för att inte ha kvar. Det kan vara spelmissbruk, shoppingberoende eller annat i den stilen som gör att de behöver få ordning på sin ekonomi.

Veckans träning:

5/9 körde Korpen Timrå igång med sina aktiviteter igen, vilket jag tycker är riktigt bra.

I måndags var jag på medelgympa tillsammans med gruppen, från 19:00 - 20:00

I tisdags var jag på vattengympa med gruppen från 18:00 - 19:00, vilket var bara det väldigt skönt. Det var en bassäng med höj och sänkbar botten, som vi hade en höjd på 130cm på. Det var då vissa som hade vatten upp till midjan, vilket inte var så himla kul för dessa. Det funkade bara för mig som är kortare, bara 156cm. Vi mätte på en person som är 150cm, så det skulle funka för den personen också.

Veckans godaste:

Det måste varit i fredags, då jag var med mina föräldrar för att äta middag på Birsta City. Jag valde mat från Ruby's steakhouse. Jag tog grilled salmon fillet. Grillad laxfilé serveras med kokt potatis, coleslaw, blandsallad, färsk citron och aioli. Jag bytte ut den kokta potatisen mot stekt potatis istället, himla bra byte för mig tycker jag.

Veckans mående:

Upp och mer, så som det brukar kunna vara under en vecka. Varken mer eller mindre, om jag ser det så.

Veckans jobb:

Både onsdag och torsdag, från 13 - ca 15. Det är skönt att ha fasta punkter och tider att gå efter också. Jag är glad över att vara igång igen på riktigt efter sommaren.

Bilden är från den monter som finns utanför café på kommunhuset, där butik Kreha har saker de säljer. Vill di veta vad Kreha är, så får du läsa mer i mitt inlägg här.

Veckans misslyckande:

Jag vet inte om det varit något misslyckande i veckan som varit. Jag tror faktiskt inte det, om jag ska vara ärlig.

Kommande vecka:

Eftersom det är mitten av veckan och jag redan har två dagar av veckan bakom mig, så får du ta detta för vad det är egentligen.

I måndags var jag på medelgympa från 19:00 - 20:00 med gruppen. Det var riktigt kul att köra igång för veckan igen.

I tisdags (igår) var jag på vattengympa med gruppen. Det var från 18:00 - 19:00 och riktigt skönt med en varm bassäng. Förra terminen var det i gamla badhuset där det var väldigt kallt i bassängen, eftersom det var fel på värmen i bassängen.

Idag - onsdag är det jobb som väntar mellan 13 - ca 15.

Imorgon - torsdag. Jobb från 13 - ca 15.

Fredag: På kvällen ska jag in och äta med mina föräldrar på Yum yum i Birsta - Sundsvall. Det ska bli trevligt, eftersom den restaurangen är rätt så nyöppnad och jag har inte ätit på någon annan av restaurangerna som finn på några ställen i vårt avlånga Sverige.

Gillar