Recension spel till Nintendo Switch

Spel

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

För ett tag sedan laddade jag ner ett spel som heter Deltarune till mitt Nintendo Switch OLED, när det ändå var gratis i eshop. Jag fick kapitel 1 & 2 med min ledladdning.

Spelet ser inte ut att vara gjort i nutid, eftersom det är tvådimensionellt. Så var ju spelen bland annat under 80 och 90-talet. Jag tycker ändå att spelet var lite sådär småkul att spela och inte särskilt svårt heller. Ganska så lätt att sätta sig in i hur det fungerade, bara man kan engelska och förstår sig på den. Inte så svårt att förstå annars heller tycker jag. Spelade ganska länge, för att vara första gången för mig att spela detta.

För mig är spelet ingen direkt favorit, men det är heller inget klart bottennapp. Det funkar och är klart värt att spela, om man inte har annat för sig. Jag får se om jag köper fler kapitel till spelet som kommer att komma framöver, som kapitel 3 och så vidare. Även om det var lite småkul, så känns det som samma koncept genom kapitel 1, så långt som jag kommit hittills i alla fall.

Hittade ingen riktigt bra trailer, så det får bli denna.

Deltarune är ett datorspel inom genren datorrollspel som utvecklas av Toby Fox, som är känd för att ha skapat datorspelet Undertale under det tredje kvartalet 2015. Spelets första kapitel släpptes den 31 oktober 2018 till Windows och Macintosh samt den 28 februari 2019 till Nintendo Switch och Playstation 4. Det andra kapitlet släpptes den 17 september 2021.

Fox har bekräftat att det fullständiga spelet fortfarande är några år bort, men har visat intresse för att undvika ytterligare kapitel och släppa hela spelet på en gång när det blir färdigt, i likhet med hans föregående spel. Källa: Wikipedia

Själv har jag (Josephine) inte spelat föregångaren som heter Undertale och kom 2015.

Här under är några bilder från spelet Deltarune, så du får ett hum om hur det ser ut med grafik och så vidare.

Släpp: 31 oktober, 2018 Utvecklare: Toby Fox Spelare: 1 spelare Åldersgräns: Tonåring Genre: Datorrollspel, Indiespel, Pusselspel, Äventyrsspel, Free-to-play Utgivare: Toby Fox, 8-4, Lazsone

  • Postad i: Spel

Gillar