Vad har hänt idag?

Fritidsbilder, Dagbok

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag spelat äventyrsgolf med min pappa, det var kul faktiskt. Svårt var det vill jag lova, det såg så lovande ut för mig på andra rundan. Tyvärr gick det inte hela vägen och sämre för mig den andra rundan än den första. Så kan det gå ibland, tyvärr alltså.

Just nu när jag skriver detta, så sitter jag vid min pappas dator. Jag är hos mina föräldrar och får låna min pappas dator för att blogga ifrån, om inte han använder den själv till något.

Undra hur många slag min pappa fick på detta hål? Just nu minns jag inte vilken av dessa banor detta var eller hur många slag han fick i bollen på.

Klicka på bilderna här ovan, för att se de större. Det är min pappa som fotat bilden på mig med sin mobil.

Idag var det så att man kan spela 2 personer för 60 kronor, annars kostar det 90 kronor för en person. Ganska bra deal, när det är första gången jag är där.

När vi spelat klart 2 rundor, så blev det glass för oss båda. Pappa tog en strut från GB och jag tog en kulglass med två kulor, Texas pecan och lakritspuck. Ovanpå blev det kolatopping. Himla gott och trevligt.

När vi kom var det två tanter med en flicka som spelade, senare kom det en mamma och en pappa med två barn, en i barnvagn (nyfödd typ) och en lite äldre (4-5 år kanske). De hade även med sig en vän som de spelade med.

Utomhus var det ungefär 14-15°C, det känns att hösten är här på allvar. Träden har börjat ändra färg på sina håll och det blåste från havet, inga varma vindar direkt. Frös jag? Nej, som tur är inte.

Under tiden jag skrev detta inlägg, så lyssnade jag på en jättebra artist. Även om jag inte är något fan av sådan typ av musik som detta är, så gillar jag det ändå på något vis. Det finns låtar man tycker bättre om än andra och så är det bara. Här hittar du senaste albumet med Demi Lovato som heter HOLY FVCK.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bestofnouw2022 #svenskbloggare #fromtimråwithlove #golf #äventyrsgolf #kul #höst #autumn #livetmedpappa #pappa #jag

Gillar