Äntligen helg på riktigt

Dagbok, Mobilblogg

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår när jag satt 15 minuter för att vila efter att jag tagit min spruta, så var det en person framför som verkligen luktade parfym. Jag som är allergisk reagerade väldigt på det, tyvärr. När jag var in i Birsta City efteråt, så fick jag köpa allergitabletter. Hade tagit en allergitablett på morgonen också, men den hjälpte inte. Tyvärr asså.

Hur mår jag efter vaccinet igår? Jo, bra tack. Vet inte om jag fortsatt är allergisk sedan igår eller om det är en biverkning av vaccinet från igår?

Hur kan folk bara vara sådana idioter? Jag menar att spraya på sig så mycket parfym eller annat som luktar gott, så att personer runtomkring blir allergiska? Det ska inte få förekomma. Har en moster med väldiga allergier, så pass att hon inte kan jobba på grund av det. Har också en mormor som dog av starka dofter (julbommor och hyacinter) på Konsum. Man kan säga att hon krävdes rent ur sagt. Det vill jag själv inte vara med om. Snälla, tänk på oss med allergi och dofta lagom eller helst ingenting alls. Är du på offentlig plats med en himla massa parfym på dig, även om du jobbar på en parfymfabrik, så är du inte där på din fritid. Tänk efter en gång till, det där kan betyda döden för den mest allergiska personen.

Nu till något annat. Idag ska jag iväg med min pappa, eftersom min mamma inte ville följa med. Vi ska spela äventyrsgolf för första gången i mitt liv. Du hittar hemsidan här. Adress: Vältbottenvägen 20 860 32 Fagervik - Timrå.

Idag är det helg på riktigt och det är skönt på alla plan. Det står ordet lördag i min almanacka idag, det betyder ändå helg. Jag ska umgås med mina föräldrar hela dagen, så mysigt. Jag umgås ju med de ofta, men ändå mysigt när det är helg ändå.

Hoppas att du får en fin lördag med allt du tar dig för eller inte tar dig för. Det är okej att ta det lugnt också, vila och hämta krafter inför nästa vecka. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen

Gillar