Jobbdag nummer 3

Dagbok, Mobilblogg, Bilder från jobbet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag när jag skulle till jobbet, så hittade jag en handväska vid en av de busshållplatser jag går förbi på vägen till mitt jobb. Den tog jag med till jobbet efter att ha ringt hon som är personal på mitt jobb, för att fråga hur jag skulle göra

Väl på jobbet hittade vi ingenting som kunde binda väskan till ägaren, så det blev att hon som är personal fick lägga ut bild på väskan på Facebook och kommunens hemsida mm. Sist men inte minst, så lämnade vi in väskan i receptionen på kommunhuset där jag jobbar, i hopp om att ägaren kanske kommer dit för att söka den. Det brukar komma folk dit ibland för att fråga efter borttappade saker.

I alla fall, så har det inte hänt särskilt mycket på jobbet annars. Jag är rätt nöjd med dagen ändå med det jag fått göra utöver den där väskan. Jag fick gå till återvinningen som finns i kommunhuset med en del kartonger, grovsopor och lite så också. Ingenting särskilt direkt, men dagen har varit bra ändå.

Jag jobbar bara från 13:00 - ca 15:00.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för eller inte tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar