Vattenträning i nya simhallen

Gympa/Träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll har jag varit till nya simhallen vid NHC Arena, där Timrå IK brukar ha sina hemmamatcher. Det var riktigt trevligt och stort. Det är ju 5400 kvadratmeter allt som allt. Du kan läsa mer om simhallen här.

Det var riktigt trevligt och vi hade en bassäng med höj och sänkbar botten, som vi kunde ha vattenträning i. Det var så att vi hade en höjd på 130 meter i golvet på bassängen, eftersom att alla skulle kunna vara med på vattengympan, passade mig som är 156 cm, men inte alla som är längre tyvärr.

Det var riktigt trevligt och fint där inne. Det som jag tycker är bra, det är att alla som inte sköljer ur håret eller ens tvättar håret får ha på sig en badmössa.

Här kan du se en video inifrån simhallen, så du får se hur det ser ut där inne. Det är fint och så vidare, men videon är filmad inför invigningen som var 3/9.

Adress: Lill-strimmas väg 9, 861 43 Sörberge

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här. Du bokar din plats till varje pass via hemsidan. Du hittar hur du bokar via hemsidan här. Du kan boka pass 3 dagar i förväg. Man får vara 25 personer på alla pass. Avboka senast 1h innan passet börjar.

Du är alltid välkommen att prova ett pass vid ett tillfälle, i mån av plats. Det gäller även spinning (ingen bokning). Kom i god tid och prata med instruktören.

Om man bokar pass och hamnar i kö. Då får man kolla mailen, ifall någon avbokat och se om man kommit med på passet. Har man inte bokat och kommer till passet, så får man vara med i mån av plats. Var på passet senast fem minuter innan passet börjar, är du inte i tid så kan din plats gå till någon annan som inte bokat.

Höstterminen pågår fram till vecka till 49, söndag 11/12.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll med allt du tar dig för eller inte tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #gympa #träningsmod #korpen #timrå #fromtimråwithlove #träningsdag #badhuset #simhall #gympa

Gillar