Veckan som gått - Vecka 35

Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Nu har vecka 35 gått och ännu en vecka att lägga till handlingarna.

Hoppas att du vill ta del av min vecka som gått. Nu kör vi, så det ryker.

Innan vi fortsätter så vill jag tipsa om att alla understrukna ord är klickbara.

Veckans bästa:

Det måste varit invigningen av nya simhallen här i Timrå, även om jag inte var in i själva simhallen, utan gick sedan Klara Hammarström haft sitt uppträdande med 3 låtar. Jag såg även en show med Tobbe Trollkarl.

Jag var där med mina vänner Cattis och Linda.

Efter uppträdandet fick jag träffar Tobbe Trollkarl, men Klara hade bråttom därifrån, eftersom hon skulle vidare på ett annat gig. Såg på instagram via webben under kvällen att hon var på Cirkus i Stockholm och gick på röda mattan. Därför blev det ingen träff med henne efteråt.

Du kan läsa mitt inlägg och se fler bilder från dagen här.

Veckans film/serie:

Det är serien Heartbeats som finns att se på Cmore i appen. Jag såg alla avsnitt på en kväll, eftersom det är en så otroligt bra serie. Den kom egentligen 12 januari, men jag såg den inte då. Jag trodde det var en engelsk serie, med tanke på titeln. Det är för mig några kända ansikten i serien sedan andra serier jag sett, vilket är positivt.

Veckans träning:

Den har tyvärr varit obefintlig, men kör igång igen 5/9 med medelgympa för min del, klockan 19:00-20:00 med Korpen Timrå. Skönt när gruppträningen kör igång igen, så kan man träna i grupp och slipper göra det ensam.

Veckans godaste:

Den där var knivig och väldigt svår att komma på vad det kan vara.

Veckans mående:

Upp och ner. Trött, sliten och glad. Allt kan hända på en vecka, det vet ju du också. Måendet skiftar ju snabbt i olika lägen.

Veckans jobb:

Började äntligen att jobba igen i onsdags. Det var skönt att komma in i rutinerna igen och köra igång mina 2 dagar i veckan med jobbet onsdag och torsdag, från 13:00-15:00 ca.

Veckans misslyckande:

Det vet jag inte om jag haft, om jag ska vara ärlig. Något misslyckande denna vecka är ingenting jag kan komma på att jag haft.

Kommande vecka:

Måndag: Ta det lugnt och invänta kvällen med terminens första medelgympapass tillsammans med Korpen Timrå. 19:00-20:00

Tisdag: Ta det lugnt och invänta kvällen med terminens första vattengympapass tillsammans med Korpen Timrå i nya badhuset. 18:00-19:00

Onsdag: Jobb från 13:00-15:00

Torsdag: Jobb från 13:00-15:00

Fredag: Dags för fjärde sprutan med vaccin mot Corona (Covid-19)

Helg: Beroende på vad det är för väder eller hur jag mår efter fredagens nya spruta, så ska jag eventuellt ha min systers familj hos mig och spela tv-spel med hennes man. Jag kan inte spela Mortal Kombat 11 själv med att veta alla funktioner och så vidare. Det är då bra att jag kan få lita hjälp av min systers man. Det där är ingenting för min systerdotter att se, hon får göra annat då under tiden. Vi kommer säkert att spela andra spel också, sådana som hon kan vara med och titta när vi spelar. Jag har ett Nintendo Switch OLED som man både kan spela i TV, handhållet eller ställa själva skärmen på bordet och luta det mot ett stativ, vilket man själv föredrar för stunden. Det kommer nog att bli att vi spelar via min TV, det går bra eftersom vi båda två kan se då eller alla som vill, rättare sagt.

Gillar