Månaden som gått

Månaden som gått!

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag är för engångskull flitig med att göra en månaden som gått. Det var längesedan jag var så flitig som jag är nu med dessa.

Jag tycker att det är på gott och ont, som augusti 2022 aldrig kommer igen. Det är en saknad månad på några plan, medan det på andra plan inte är en saknad månad. Det är tudelat det där.

Adjö augusti och välkommen september. Nu kör vi!

Månadens bästa!

Det måste vara då jag och min bästa vän var tillsammans med hennes man till Avholmsberget, Gröntjärn och Hedvigsfors bruk.

Vill du läsa mer om dagen och även se fler bilder, så hittar du inlägget här.

Månadens sämsta!

Det måste vara att jag inte tränat någonting överhuvudtaget, varken med ring fit eller annat. Det kommer att bli ändring på det igen snart.

Månadens behov!

Har jag verkligen haft några behov i månaden som varit? Jag tror inte det. Behov har man väl alltid, men ingenting som sticker ut så. Inte vad jag kan komma på i alla fall.

Månadens roligaste!

Det här kanske inte är det roligaste, men det är framförallt trevligt. Det var när jag var med mina föräldrar, min syster, hennes barn och hennes man till familjedagen på pappas jobb. Synd att det regnade, så att vi fick åka hem när en störtskur kom.

Vill du läsa mer om dagen i mitt inlägg, så hittar du det här.

Månadens äntligen!

Jag tycker mest att jag har gått hemma och dragit benen efter mig, särskilt mot slutet av månaden. Då började även min mamma att jobba igen och min pappa någon vecka före henne, efter sin ledighet. Jag blev då ensam, även om jag kunde umgås med min syster och hennes barn någon gång ibland. Inte alltid jag umgås med min systers barn, eftersom jag inte skulle orka det med min diagnos. Därför är det skönt för mig att jag fick börja jobba igen, sista dagen i månaden efter att jag varit hemma hela sommaren och ledig från jobbet.

Det är såhär att veckan jag skulle börja jobba, så fick jag en ofrivillig ledig vecka igen. Ja, på grund av diverse orsaker som inte har med mig att göra. Därför är det skönt att rutiner kommit igång igen, även om det inte är mer än onsdag och torsdag jag jobbar, från 13:00 - 15:00 ca.

Månadens låt!

Den låt jag lyssnat på varje morgon och den jag vaknar till är Molly Sandéns Officiella EM-låt till de svenska damerna i fotboll. Den heter Vi:et i vinsten.

På min mobil kan jag ha så att jag spelar upp låtar från Spotify när jag ställer mitt alarm. Vet dock inte om det går att välja en specifik låt, men den spelar i alla fall upp den låt som ligger överst på topplistan hos artisten, i detta fall Molly Sandén.

Jag är inte säker på om iPhone kan ha så eller om det bara gäller Samsung?

Månadens köp!

Det är de fina t-shirts jag köpte på Norrlandsbutiken eller som den heter Patches & Pins.

Du hittar den ena t-shirten med Dark Olivie här, eftersom det var rabatt kostade den 200:- Den andra ljusblå t-shirten hittar du här och den kostade 400:-

Klicka på bilderna av dessa t-shirts, för att se de större.

Månadens lärdom!

Har man som jag atopiskt eksem, så är det inte bra att spara ut naglarna långa. Det gör att fukt och allt annat bildas under naglarna och gör att huden sedan behöver läka ihop, att den blir förstörd och går att dra bort.

Här under ser du en bild på hur min hud blev efter att jag haft långa naglar och sedan klippte ner de till kort igen. Det kunde ha varit värre, om jag inte varit snäll att smörja huden med fet handkräm och inte använda så mycket vatten.

Månadens bild!

Nu minns jag inte senast jag använde Instagram, så det går inte för mig att titta tillbaka där under månaden som gått och se vilken bild som blivit mest gillad där.

Jag vet faktiskt inte när eller om jag kommer att gå tillbaka till Instagram igen, som det känns just nu så är det bra om jag är utan den appen i min telefon. Jag använder inte alls telefonen lika mycket som jag gjorde då jag använde Instagram. Vilken tur för er att jag fortsatt är aktiv på bloggen, annars skulle ni sakna mig på tok förmycket.

Har du tränat denna månad?

Som jag skrev däruppe till månadens sämsta, så har jag inte gjort det mer än en gång med min kompis Cattis när vi spelade Ring Fit Adventure på mitt Nintendo Switch OLED. Jag har inte tränat mer, för att jag inte känt för det, men ska ta tag i det igen till veckan som kommer. Du kan vara lugn, det kommer mer träning i mitt liv.

Jag vet att jag bestämmer själv om jag tränar eller inte, men det är kul att träna i grupp och hellre att jag gör det än att träna själv.

Hur har din augusti månad varit?

På det stora hela tycker jag att månaden har varit bra, även om jag inte känt att jag gjort så mycket av månaden. Lite har jag kanske gjort, men inte mer än så.

Jag var ju även på utställning för att se RMS Titanic 7/8. Det var riktigt trevligt faktiskt och jag är glad att jag valde att se utställning. Jag var tillsammans med min pappa och min kompis Cattis.

Mer om utställningen med bilder och text finns i mitt inlägg, som du hittar här.

Bilden här under visar en av de mer lyxiga hytterna, tillhörande första klass på RMS Titanic.

Gillar