Första dagen på jobbet

Dagbok, Mobilblogg, Bilder från jobbet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Av någon anledning, så har jag ont i pannan eller det som sitter innanför pannan. Jag känner mig väldigt trött.

Idag var första timmarna på jobbet efter semestern för min del. Jag har inte bytt arbetsplats, men ändå är jag trött och slut. Det är ovant att komma in i rutinerna igen, men det kommer gå bra. Det vill jag lova.

Idag var det nya grejer i den monter som butik Kreha har på kommunhuset där jag jobbar. Min uppgift blev att skriva upp vad för nytt det var där i montern, sedan göra en tabell i datorn och skriva upp vad det var för kläder, väskor, glas mm. Man kan då köpa sakerna där i montern, om man jobbar på kommunhuset eller är där. Jag fick ta bort saker i tabellen som inte längre finns där i montern, fylla i nytt och så vidare. Till exempel fick jag skriva typ så här. Kasse. Vit med texten fika och en tårtbit i grönt. 250:- Det där var bara ett exempel, kommer i skrivande stund inte ihåg exakt vad den kostade.

Vad är Kreha? Butik Kreha säljer hantverk, nytillverkat och olika produkter tillverkade genom återbruk, det finns även olika produkter av linne med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera. Dessa saker görs av folk som har olika funktionsvariationer.

Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå, 5 minuters promenad från torget.

Kreha har även visning av kognitiva hjälpmedel (hjälpmedel för hjärnan). Enkla hjälpmedel som kan ge dig stöd med tid, planering och kommunikation.

Förutom att jobba med det där åt Kreha, så har jag varit iväg med paket till olika ställen i kommunhuset, samt fått tömma en låda med papperskräp åt en person. Det där är allt jag hunnit med, på min lilla tid. Jag jobbar ju bara onsdagar och torsdagar från 13:00 - 15:00.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar