Nu kör gruppträningen snart igång igen

Tips, Gympa/Träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Denna kväll tänkte jag tipsa dig om att höstterminen för gruppträning med Korpen Timrå börjar igen måndag 5/9 och håller på fram till söndag 11/12.

Många av passen passar för dig med Fysisk aktivitet på recept.

Du hittar höstens träningsschema i större upplaga här. Där finns också nya tider på vissa träningspass, samt att det kommit ett nytt pass som heter Styrka överkropp, det håller på i 35 minuter.

Hur bokar du plats på ett pass? Du bokar din plats till varje pass via hemsidan eller via appen Zoezi. Du hittar hur du bokar via hemsidan här. Avboka senast 1h innan passet börjar.

Du är alltid välkommen att prova ett pass vid ett tillfälle, i mån av plats. Det gäller även spinning (ingen bokning). Kom i god tid och prata med instruktören.

Om man bokar pass och hamnar i kö. Då får man kolla mailen, ifall någon avbokat och se om man kommit med på passet. Har man inte bokat och kommer till passet, så får man vara med i mån av plats. Var på passet senast fem minuter innan passet börjar, är du inte i tid så kan din plats gå till någon annan som inte bokat.

Vill du ha en app att boka in dig på pass med, istället för att behöva logga in via hemsidan varje gång?

Laddar ner appen Zoezi för Android här (hittas inte om man söker i Play butiken) eller sök Zoezi Android via Google.

Laddar ner appen Zoezi för iPhone, iPad mm genom App store här eller gå in på App store och sök Zoezi för att hitta appen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #gympa #träningsmod #korpen #timrå #fromtimråwithlove

Gillar