Veckan som gått - Vecka 34!

Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag kommer det en ny "veckan som gått". Jag tänkte ge mig på att berätta om vecka 34.

Hoppas att detta är någonting du vill läsa och tycker är kul. Jag tycker det är skönt att få skriva av mig om vad som hänt i veckan, även om jag bloggar om det varje dag i stort sett.

Bara så du vet, så är alla understrukna ord eller meningar klickbara.

Nu kör vi, som de säger i melodifestivalen.

Veckans bästa:

Det måste vara den resan jag gjorde i torsdags med min bästa vän och hennes man, där vi besökte Avholmsberget, Gröntjärn och Hedvigsfors bruk.

Vill du läsa mer om dagen och även se fler bilder, så hittar du inlägget här.

Veckans sämsta:

Det borde vara att min mamma börjat jobba igen om dagarna, så att jag inte haft henne hemma den sista lediga veckan för mig. Egentligen är det ingenting jag borde hänga läpp för och så vidare, men det känns ändå ensamt utan henne. Vi har hittat på saker tillsammans i sommar.

Veckans film/serie:

Jag är inte så säker på att jag sett någon ny film eller serie, som är sådär ny och spännande.

Jag kan säga att jag sett en film som jag inte sett förut, den heter Rutig Ninja 2. Jag har sett första filmen några gånger och tycker det var mycket mer grova ord och så vidare i den, än vad det var i uppföljaren. Båda två är bra i sig, men jag föredrar ändå Rutig Ninja (den första) mest för att jag finner språket så roande.

Detta är inga filmer för barn. Jag vet inte var åldersgränsen går, men jag kan tycka i alla fall från 15.

Veckans träning:

Helt obefintligt på den fronten, om man inte räknar med att jag i tisdags gick en promenad på 6,3km. Det kanske räknas som träning eller är det bara vardagsmotion? Jag vet inte, det får du avgöra.

Veckans godaste:

Det måste vara den mat jag åt med min kompis och hennes man på vår utfärd i torsdags. Det jag åt var ört-pepparbakad laxfile med sommarpotatissallad, pepparrotskräm och plockade örter.

Veckans mående:

Trött, glad, nere och lite därtill. Allt kan ju hända på en vecka och det är ju så det är tyvärr. Alla veckor är inte bara glada veckor, med massor av wow.

Bilden här under är en tegelröd ängstrollslända (Sympetrum vulgatum) - Hona

Veckans jobb:

Nej, jobbet har inte startat ännu för min del. Den kommer igång igen 31/8, alltså nästa vecka.

Veckans misslyckande:

Det vet jag faktiskt inte om jag haft i veckan. Jag tror inte jag haft någonting som varit något misslyckande sådär.

Kommande vecka:

På måndag ska jag ta mig till biblioteket för att förtidsrösta. Jag vet ännu inte vad jag ska rösta på för något. Min mamma säger att jag kan rösta blankt om jag skulle vilja det, men jag vet inte hur jag gör med. Jag känner att det borde finnas något parti för mig också, något jag sympatiserar med på några fler plan.

Valkompassen hjälpte mig inte heller att bli klokare. Jag sympatiserade med ett parti första gången jag svarade på frågorna och ett annat parti nästa gång jag svarade på samma frågor. Du kanske också vill se vilket parti du sympatiserar med? Klicka här.

På tisdag ska jag iväg för att klippa mig.

Onsdag och torsdag är det dags för jobb igen.

Någon av kvällarna ska jag med pappa för att spela äventyrsgolf, eftersom vi sagt att vi ska göra det i sommar men inte kommit till skott med det.

Gillar