Ett samarbete dessa två emellan

Annat, Musik

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag är det lördag, vilket är härligt. Att mina föräldrar inte jobbar och är lediga båda två, det är också härligt. De är ju i och för sig alltid lediga på helgerna.

Igår kom en av mina stora idoler, Britney Spears ut med en låt tillsammans med Sir Elton John. Låten är en omarbetning av Elton Johns 70-talshit ”Tiny Dancer". Låten innehåller även blinkningar till andra Elton-hits: ”The one” och ”Don't go breaking my heart”.

De understrukna orden är klickbara, så att du vet.

Vad tycker jag om låten, efter att ha lyssnat på den? Jag kan bara säga att låten inte var vad jag trott. Den var absolut ingen höjdare eller någonting jag kommer lyssna på igen. Det lät inte som att dennna låt kommer bli nästa stora hit och gå varm i radio eller bli stor på streamingtjänster. Jag kan inte tänka mig en mer tråkig låt just nu.

Både Britney och Elton har gjort bra musik på sina håll förut, men detta blev bara mos av allting. Ett samarbete behöver inte vara någonting negativt eller bli ett dåligt resultat, men tyvärr föll detta platt för mig. Ett platt fall är aldrig ett gott tecken. När jag hörde låten, så ville jag verkligen inte ha mer. Jag tycker inte att det här är den stil Britney vanligtvis brukar ha, men ibland kan en annan stil vara ett bra tecken också. I detta fall inte.

Jag är i vilket fall som helst glad över att Britney fortsätter släppa musik, även om hon inte gjort någonting nytt sedan 2016. Hon har också sagt att hon tänkt gå i pension, inte göra ny musik och uppträda längre. Jag är glad att hon tänkt om på den punken. Det här är även den första musiken Britney ger ut sedan hon i fjol blev av med sin pappas 13 år långa förmyndarskap.

Gillar