Undrar vad som hände i natt

Dagbok, Mobilblogg, Tankar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag kan undra vad som hände mig i natt, jag vet inte ens själv vad som hände om jag ska vara ärlig.

Jag vaknade upp någon gång där under natten eller om det var morgonen, ingen aning eftersom jag inte kollade klockan eller så gjorde jag det, men kommer inte ihåg i alla fall. Jag minns bara att jag vaknade till av någon oklar anledning och kände att min bettskena inte är i munnen, så som den borde. Jag börjar fundera i samma banor som alltid, när det gäller öronpropparna eller bettskena. Har oftast alltid öronproppar i öronen och bettskena i munnen, då jag ska sova. Det jag funderade på, var om jag hade ätit upp den i sömnen. Kunde jag verkligen ha gjort det? Med öronproppar är det en helt annan sak, eftersom de är mycket mindre. Nej, jag hade inte ätit upp min bettskena. Efter att jag letat efter den, så låg den under en av mina två kuddar i sängen. Ganska konstigt att den kan åka ut ur munnen under natten. Det är väl så att jag tagit ut den i sömnen? Ingen aning, men konstigt vore det väl annars.

Nu är det snart helg igen, vilket känns konstigt även det, men ändå skönt. Veckan har gått på tok för fort, men så är det alltid liksom.

Hur kan det komma sig att tiden känns som om den går mycket fortare då man är vuxen, än när man är barn? Tiden är ju densamma, oavsett liksom.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar