Veckan som gått - Vecka 33!

Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Nu har jag hittat en lista med veckan som gått hos @seagullcrying som jag tänkte låna och lägga in mina egna svar till. Hoppas att det uppskattas.

Innan vi börjar med själva inlägget, så kan jag tipsa om att alla länkar är klickbara. Det vet jag att du redan har koll på, men tipsar till alla som inte har koll på det.

Nu kör vi igång!

Veckans bästa:

Det måste vara då jag var med min familj till familjedagen på min pappas arbetsplats i lördags. Det var kul, men synd att det regnade stora delar av tiden. Min systerdotter fick i alla fall pyssla, träffa kaniner och göra ansiktsmålning. Hon målade en regnbågsplanet, vilket du kan se här under.

Vill du läsa mer om dagen i mitt inlägg, så hittar du det här.

Veckans sämsta:

Det måste vara att jag blir så trött och slut efter att ha gjort roliga saker. Det är alltid så, spelar ingen roll vad det gäller. Jag blir liksom så att jag måste vila dagen efter jag gjort roliga saker och ibland i flera dagar efteråt. Det har med min Aspergers Syndrom att göra, eftersom jag tar in allt med alla sinnen samtidigt. Oftast med både syn och hörsel samtidigt.

Veckans film/serie:

Den där var svår, men jag är glad över att serien "Lego Masters Sverige" är tillbaka med en ny säsong (Säsong 3). Mauri Hermundsson är programledare. Första avsnittet för säsongen sändes i lördags. Vill du se första avsnittet, så hittar du det hos TV4 play eller hos C More i appen.

Annars har jag börjat kolla igenom serien "Kalifat" för andra gången. Serien finns numer hos Netflix.

Förutom detta, så har jag också börjat kolla igenom serien "Helt perfekt" en andra gång, med bland annat Eva Röse och Johan Peterson i huvudrollen. Serien finns att se på Discovery+.

Veckans träning:

Jag kan ärligt säga att jag inte tränat någonting alls, men det kommer att ändras när Korpen Timrå kör igång igen den 5/9. Det blir liksom aldrig av att träna själv hemma, ensam. Därav att jag väntar in träningen med Korpen igen. Har i och för sig kunnat köra Ring Fit, men inte heller det är roligt ensam anser jag. Kanske blir annat med det också när väl all annan träning kör igång för mig i höst igen.

Veckans godaste:

Jag vet inte riktigt vad det skulle vara, men det borde nog ha varit då jag åt sushi på restaurang Saga i fredags. Det finns också annat som varit gott, men godaste vet jag nog inte om jag kan komma på annat än sushin i skrivande stund.

Veckans mående:

Det måste vara lite upp och ner, kanske? Ja, det är väl så det brukar vara gällande mig. Jag känner mig ofta trött, men lägger mig sent om nätterna och vaknar inte helt utvilad. Där har du problemet. Annars har jag varit trött också på grund av mycket intryck och massor av folk i rörelse, med musik, stoj och stim på familjedagen med pappas jobb i lördags. Igår var jag så trött, att jag inte orkade göra någonting särskilt på hela dagen. Jag sov i omgångar under dagen. Ett under att jag tog mig ut genom dörren och hem till mina föräldrar för middag och också ett under att jag tog mig hem därifrån. Det är bara ca 300 meter från mig till mina föräldrar, så det är ju nära på så vis.

När jag är för trött och slut, då orkar jag inte ens röra mig den biten. Då brukar någon av mina föräldrar komma med matlåda åt mig, i värsta fall. Det är riktigt snälla föräldrar jag har, de vill alltid mig och min systers bästa och så har det varit hela våra liv. De vill också det bästa för sina barnbarn och övriga familjen med.

Veckans jobb:

Inte haft något jobb på hela sommaren. Jag har valt att ha det så, eftersom jag kan behöva vila också och ta igen mig när jag känner att jag har behov av det. Bara ta dagen som den kommer ibland är heller inte helt fel.

Denna vecka 34 har jag min sista veckas semester, så då får jag se till att njuta ordentligt. En vecka går på tok för fort oftast, så man får passa på att ta vara på det som är.

Veckans misslyckande:

Det måste vara att min långa nagel fick en spricka på mitt vänstra pekfinger, så jag fick klippa av alla naglar korta med hjälp av min mamma. Det där med långa naglar har gjort att det kommit in fukt under naglarna och orsakat att mitt atopiska eksem blommat upp igen, tyvärr. Det som var så bra innan och inte blommat ut igen på flera år.

Jag valde att först fixa mina naglar hos Timråsalongen och sedan valde jag att göra om det en gång till när det gått några veckor, då var naglarna väldigt långa eller i alla fall längre än jag brukar ha de annars.

En sak som jag bestämt mig för, det är att aldrig mer ha långa naglar på fingrarna. Det är fint och sådant, men tyvärr inte alls bra för mitt eksem med tanke på all fukt som bildas under.

Kommande vecka:

Jag tänkte ta det lugnt, även om jag gjort det hela tiden under sommaren känns det som. Annars ska jag umgås med min systers barn som bor ca 10 minuters promenad från mig.

På torsdag ska jag på utfärd med två vänner. Jag får se hur trött och sliten jag blir efter det. Att vara trött och sliten efter att ha gjort saker är vardag för mig, får se hur det är på torsdag efter att jag är hemkommen och också på fredag allra helst. Kanske behöver en lång vilodag, utan att göra någonting på fredag. Det brukar bli så, jag är väl medveten om det och även förberedd på det.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #listor #lista #blogglistor #blogglista #bestofnouw2022 #svenskbloggare

Gillar