Rain, rain, go away!

Fritidsbilder, Dagbok

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag varit en sväng till SCA's familjedag. Det var inte så kul, eftersom det regnade nästan hela tiden. När regnet började vräka ner, då åkte vi hem. Vi var sjöblöta allihop. Det var min syster med familj, mina föräldrar och jag som var där. Vi höll till vid Merlo Slott, där det var rymdtema. Det som hände var att vi fick dra därifrån efter ett tag. Hade önskat finväder, men det blev aldrig riktig uppehåll. Vi var i alla fall där i några timmar, dock vet jag inte hur många timmar det var.

Man kunde ta ansiktsmålning, äta sockervadd, vara med på musikquiz, se trolleritrick från en trollkarl, passera svarta hålet, sitta under stjärnhimlen och äta skumraketer, tävla i flygande tefat och testa demolition ball. Pyssla ihop sin egen raket. Sjunga med i "Jag är en astronaut", käka rymdskrov och njuta av månlandskapet. Man fick även vara i hoppborg, men det kom så mycket regn att den stora hoppborgen med rutschkana fick stängas av. Man fick även rida på ponny, om man ville. Ingenting min systerdotter kunde göra, eftersom det är allergier i familjen och hon inte kunde ha åkt med i någon bil hem.

Det fanns även hamburgare (nygrillade), korv med bröd, bullar, kakor och skumraketer mm. Det var riktigt bra ordnat, synd bara på vädret. Jag var så blöt i håret, att det kändes som om jag tagit en dusch. Hade inte en tanke på att ta med paraply eller så. Nu vräker det ner igen, himla tråkigt.

Rain, rain, go away. Come again some other day!

Här är en av de Alien som finns i automaten med klomaskinen på Pizzaplanet i Toy Story.

Här har jag letat reda på Yoda, som jag fick fiska upp med ett lasersvärd som hade en lina med en magnet på. Jag höll på några gånger, innan jag klarade det. Min systerdotter på lite över 3 år, klarade det på första försöket. Det är min pappa som fotat bilden på mig.

På bild två, så fotade jag någon som gick moonwalk. Jag testade, men ramlade på knä i gräset. Inte alls särskilt lyckat för mig. Testade bara en gång och inte igen, på grund av det. Hjälpte min systerdotter, hon höll i mig och jag höll i snörena till de där burkarna som hon fick gå på. Hon tyckte inte det var särskilt kul heller, så hon gick inte hela banan.

Här fick man kasta tre bollar och träffa genom dessa ringar på 3 försök. Jag klarade 2 av 3 bollar.

Dess två bilder där jag är med, de fotade min pappa

Här fick man kasta ufon (frisbee), i ringarna. Jag tävlade med min systers man, men ingen av oss kastade i någon ring tyvärr.

På plats fanns också kaniner och höns med tupp i en bur. Barnen matade djuren med gräs och maskrosblad.

Min systerdotter målade denna planet och sade att det var en regnbågsplanet. Jag provade också att äta sockervadd, den där bilden är en sockervadd med smak av hallon till min systerdotter. Jag tog själv en blå sockervadd, den smakade blåbär.

Det var en person som var där som åt 7st hamburgare. Jag förstår inte hur man orkar, jag fick inte ens ner en burgare. Det kan ju ha att göra med att jag ätit frukost för inte så längesedan innan det där.

Hoppas att du haft en bra lördag hittills. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bestofnouw2022 #svenskbloggare

Gillar