Nu är jag less

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Den här bloggportalen har varit allt annat än felfri den senaste tiden. Jag undrar om det finns någon bloggportal som är likvärdig, men som verkligen fungerar fullt ut.

Juli 2011, om jag minns rätt så blev jag medlem här på nouw.com, men jag minns inte att jag varit medlem så pass länge som det är ändå är.

Till att börja med så togs det bort så att man inte själv kan lägga in en bakgrundsbild som man själv vill ha i bloggen. Jag skrev till Admin och frågade varför den togs bort. Det var för något år sedan och svaret jag fick vara att de har lagt in den som förslag. Förut var det mycket bättre eftersom man då kunde ändra bakgrundsbild till någon man själv valde att ladda upp eller välja någon som redan fanns. Nu är det bara så att man kan välja enfärgade, vilket jag tycker är väldigt tråkigt.

I år var jag borta bra länge från bloggen eftersom jag inte kom in, hur många gånger jag än bytte lösenord. Någon kompensation eller något för att jag inte kom in fick jag inte, men det var inte bara jag som inte kom in kan jag tro.

Nu senast sedan midsommarveckan har jag inte kunnat ha min header i full storlek så som jag vill ha den. Jag kontaktade Admin och berättade om det. Jag fick till svar att de har felanmält, men vet inte när det ska vara åtgärdat.

Jag valde också att vilja ha en omröstning i ett av mina inlägg, men omröstningen gick inte att spara. När jag kontaktade Admin för detta, så fick jag inget svar.

Har hört att det krånglat med bloggportalen, enda sedan tiden med nattstad. Ja, innan Nouw... så hette de nattstad.

Jag har faktiskt betalat för att få ha min blogg fri från reklam och vad får jag för det? Jag får visserligen en reklamfri blogg, men jag får ändå funktioner som inte fungerar. Ja men det får ju även folk som inte betalar någonting också, alltså funktioner som inte fungerar.

Jag har försökt leta mig vidare till en portal där jag verkligen får det jag vill ha, vilket menas med en blogg som inte krånglar. Jag har hört att Wordpress ska vara väldigt bra, men jag kan ingenting om koder och så vidare. Jag kan då inte bygga min egen blogdesign.

Det jag absolut inte vill vara utan på min blogg är den där grejen man har under headern, vad det nu heter. Jag menar den som man kan klicka på grejer på och så kommer det ner en rullist eller hur man nu ska förklara. Du kan ju se hur jag har det nu under min header.

Det som också är ett problem är att jag inte kan se vilka bilder jag har lagt in här i bloggen och flytta dem till olika mappar, som jag kunde göra förr. Det beror på att bilderna inte syns längre och jag behöver lägga dem direkt i rätt mappar för att det ska bli bra, vilket är väldigt dåligt det med. Förr kunde jag gå in under bilder och välja var jag skulle lägga bilderna själv genom att klicka på dem och flytta till rätt mappar. Det felet påpekade jag för Admin för ett bra tag sedan, men ingenting gjordes för att åtgärda det.

Den här bloggportalen känns som att den går mot sitt öde. Jag har läst att det är folk som har letat sig vidare från den här till någon bättre. Jag är också i dessa tankar på att byta, men jag vet inte någon som är mycket bättre eftersom jag har bloggat här så pass länge.

Om du vet någon annan bra bloggportal med drag and drop som det är på den här, så får du gärna tipsa mig om någon annan bloggportal som är väldigt bra förutom blogg.se, eftersom det blir finast med blogdesign om man kan HTML på den portalen.

Det känns inte som att Admin bryr sig så mycket om oss som bloggar här, det känns som att man blir ignorerad om man har något problem och vill ha det löst, vad gäller själva bloggen. Jag har lite tappat lusten och sugen av att blogga, på grund av att det är så här. Allting känns bara kaos på den här bloggen och ett byte av bloggportal vore på sin plats för min del. Jag har både haft bloggar på myshowroom.se och bloggplatsen.se. Dit känns det inte som att jag vill återvända.

Har du också problem med nouw, om du som jag bloggar hos dem?

Ännu en sak som jag tycker är tråkigt, är att vi som har Android inte får en app på så vis att använda oss av längre. På senaste uppdateringen har det bara lagts in hemsidan från webben i appen. Jag tror nog att de som har iPhone får mycket bättre app, än oss andra. Det är också himla sjukt. Rätta mig om jag har fel, men jag vet inte hur appen funkar för de med iPhone. Jag tror i alla fall att den är mycket bättre, än för oss med Android.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag med allt du tar dig för.Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar