Barfota i skor och promenad

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag frågade min kompis Cattis om jag ville gå med henne på en promenad. Det kunde jag tänka mig, eftersom jag inte hade någonting att göra ändå.

Cattis kom och mötte mig en bit på vägen, även om vi skulle förbi där hon bor i alla fall. Det var riktigt snällt av henne, även om jag kunde gått till henne själv och mött henne där.

Vi bestämde oss att gå till Laxodlingen eller laxakvariet, vilket du vill. Detta ställe ligger i anslutning till Bergeforsfisket. Detta ställe finns på Akvarievägen 7 i Sörberge i Timrå.

Innan jag fortsätter, så kan jag tipsa om att de understrukna orden eller meningarna är klickbara.

Efteråt bestämde vi oss att dra till Y:et, när vi ändå var i närheten. Där var det mysigt och en trevlig stund.

Ett spegelblankt Indalsälven

Vi passade även på att besöka Trollstigen, då vi ändå var där i närheten.

Barbapapa med familj

När vi gått klart trollstigen, så kom min pappa för att hämta oss med bilen. Vi hade då promenerat i ungefär 4 timmar. Det kändes skönt, eftersom jag hade blåsor under tårna efter att ha gått utan strumpor/sockar i skorna.

Jag gick allt som allt 17 773 steg under promenaden.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för och att du får en fortsatt fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bestofnouw2022 #svenskbloggare #fromtimråwithlove #timrå #västernorrland #medelpad #sommar #augusti #promenad #promenader #kompis #vän

Gillar