Hjärnan spökar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag är jag så himla trött. Släkte 00:30 ungefär, men har drömt mardrömmar eller i alla fall konstiga drömmar stora delar av natten. Det kan bli så på grund av min tinnitus när jag är trött och slut. Hade öronpropp i örat igår när jag var ute i blåsten, men ändå lyckades blåsten ta sig in i örat på något märkligt sätt. Jag är så himla arg och trött på min tinnitus. Tur att jag bara har det i vänster öra.

Annars gjorde jag saker hela dagen igår med mina föräldrar, vilket gör att jag nu idag är helt trött och slut eftersom vi höll igång hela dagen eller i alla fall var på resande fot hela dagen. Du kan läsa vad vi gjorde igår, här.

Allt jag gör, kombinerat med bilåkning gör att jag tar in allt med både syn och hörsel samtidigt. Det spelar ingen roll att jag har vilat i bilen och sovit, jag tar in allt ändå. Därför behöver jag en dag att återhämta mig och ibland kan det krävas fler dagar än så. Jag har ju Aspergers syndrom, vilket gör att jag blir trött och slut för allting. Det spelar ingen roll om jag gör saker som är roliga, allt tar lika mycket energi oavsett vad jag gör.

Jag är faktiskt så otroligt trött nu, att jag inte alls vill göra någonting på hela dagen. Jag tänkte ta det lugnt hela dagen och bara softa.

Hoppas att du får en fortsatt trevlig dag, med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar