Månaden som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag kommer en ny månaden som gått. Det är tyvärr slut på juli och vi är inne i augusti igen. Idag är det första dagen i veckan och första dagen i månaden, därför kommer här vad som hänt i juli 2022.

Adjö juli 2022, vi ses aldrig igen

Månadens bästa!

Det måste vara då jag och min systers man var tillsammans till torgfesten i Sundsvall för att se Molly Sandén 22/7. Det var enligt mig den bästa konsert jag varit på i hela mitt liv. Jag har varit på några stycken, men Molly är alltid Molly liksom. Hon är min största idol, bortsett från Britney Spears som också är en idol.

Du kan läsa mitt inlägg från torgfesten här.

Månadens sämsta!

Det måste ha varit träningen med Korpen Timrå då vi höll till vid elljusspåret. Vi skulle springa eller gå runt elljusspåret medan vi gjorde övningar tillsammans runt spåret på angivna ställen. Senaste gången jag var där, så sprang även ledaren. Det är ju sagt så att om man kommer först fram till där vi bestämt, så får man springa tillbaka för att vänta in de av oss som promenerar. Den senaste gången jag var där, så gjordes inte det.

Jag och min kompis Cattis sprang inte, utan tog en promenad. När vi kom till där vi skulle göra övningarna, så hade de andra redan börjat med övningarna vi skulle göra. Jag och Cattis fick göra något halvdant istället, vilket inte alls kändes särskilt kul. Därför slutade jag att gå de 2 sista gångerna innan uppehållet inför hösten. Hade ju heller inte varit så flitig med dessa träningspass under sommaren heller, så ingen förlust för min del.

Månadens behov!

Ja du, vad kan det ha varit? Ingen aning faktiskt.

Månadens roligaste!

Det var när jag var med min kompis Cattis, för att vara till Sundsvall Bjuder där Nanne Grönvall var med på allsången 12/7. Du kan läsa mitt inlägg om det här.

Det var även roligaste att få vara med min systerdotter och min pappa (hennes morfar) till Cirkus Elvira i Sundsvall 11/7. Där var det clowner och en hund som uppträdde. Det var någonting som min systerdotter uppskattade riktigt mycket. Hon är lite över 3 år och har aldrig förut varit på cirkus. Själv tycker jag att det är skönt att det inte var några zebror, elefanter eller hästar där som förr när jag var barn. Det känns som djurplågeri på hög nivå att ha exotiska djur sådär på en cirkus. Nu var det mycket bättre faktiskt, utan djurplågeri.

Du kan läsa mitt inlägg om cirkusen här.

Månadens äntligen!

Ingen aning vad som varit äntligen, om jag ska vara ärlig. Det tål faktiskt att funderas på

Månadens låt!

Det där var en svår fråga faktiskt, men jag har ofta spelat Molly Sandéns Vi:et i vinsten.

Den här låten slår jag igång varje morgon, för att peppa min dag. Den är liksom en låt som jag fastnat för och gillar jättemycket faktiskt, även om det inte gick hela vägen för våra damer i EM.

Månadens köp!

Den där var himla lätt att komma på. Det måste vara då jag köpte biljett för att se Molly Sandén på torgfesten i Sundsvall 22/7. Det är även då jag köpte tid på Timråsalongen för att låta fina Emelie fixa nya naglar med Schellack åt mig. Helt klart värt det anser jag, eftersom att lacket på mig satt kvar väldigt länge. Ja, det satt kvar i över 3 veckor faktiskt, även om det blev en rejäl utväxt.

Här under är mitt nya lack, samma dag som det var nygjort.

Den som fotat är min syster.

Månadens lärdom!

Man ska inte lämna skal från frukt, matrester och så vidare i soptunnan under diskbänken eller lämna framme för länge tills det börjar lukta, det är då det blir fruktflugor eller bananflugor (kalla det var du vill) som kommer upp och ställer till det. Sjukt äckligt.

Jag hade dessa flugor som flög runt i lägenheten ett bra tag, tills jag kom på att ta upp det med mina föräldrar för att få hjälp att utrota dessa. Du kan läsa mer om det i mitt inlägg här.

Månadens bild!

Det är en bild på mig och Nanne Grönvall som jag i skrivande stund fått 27 gillningar på.

Har du tränat denna månad?

Någon enstaka gång kan jag säga att jag tränat. Inte mer än så, eftersom det varit annat i livet som jag gjort. Jag har försökt i alla fall, men inte så frekvent eller så mycket som det kan bli när det väl är andra årstider som gäller.

De få gånger jag har tränat, så har med Korpen Timrå vid elljusspåret bakom NHC Arnea, där hockeylaget Timrå IK har sina hemmamatcher.

Hur har din juli månad varit?

Hur ska jag förklara? Jag vet inte själv hur jag ska jag göra. Månaden har väl varit så att pass bra som den kunnat vara, förutom att jag varit trött, tränat dåligt och även umgåtts med min systers barn, blandat med naturen tillsammans med pappa. Båda mina föräldrar har jag umgåtts med också, samt min vän Cattis och min bästa vän som jag fick hjälpa med sin nya mobiltelefon, eftersom hon är äldre så kunde hon inte själv starta upp den från grunden.

Gillar