Tröttheten är slående

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Det som är jobbigt är den förbannade tröttheten som jag känner och har sovit några timmar extra efter frukost. Kom i säng sent igår kväll, efter en väldigt underbar och magisk kväll med en konsert av Molly Sandén utöver det vanliga. Det var första gången jag såg Molly på en konsert igår, om man bortser från en liten minivariant som jag såg på Sundsvall Bjuder 2016.

Jag kunde liksom inte somna eftersom jag var så glad och uppspelt över kvällen. När jag nu vaknade på morgonen kändes det som att jag inte hade några som helst bekymmer i världen, allting var som bortblåst. Det kanske är den effekten det blir när man gör någonting som man tycker är extra kul? Jag har ingen aning.

Bilden är från uppträdande med Molly Sandén igår.

Eftersom att jag har min diagnos Aspergers syndrom så tar jag in allt med syn och hörsel samtidigt. Det är därför hjärnan känns så mosig nu och jag var redan trött innan jag gick igår på Sundsvalls torgfest. Allt som allt tar jag in allt med alla sinnen samtidigt, om det ska vara rätt så. Jag kan inte bara stänga av ett sinne och använda ett annat istället, alla sinnen tar in allting samtidigt. Det är faktiskt riktigt jobbigt så här dagen efter, men då är det tur att man har en familj som förstår att man behöver vila. Det är riktigt bra att ha en sådan familj tycker jag, som inte ber mig göra saker när jag gjort saker dagen innan som gör att jag är trött och slut. Då skulle jag inte vara någon speciellt rolig människa eller vara så kul att umgås med.

Just nu ligger jag i min soffa framför min kära TV och har precis ätit nötter. Man behöver energi för att komma igen och må bra, efter en sådan kväll som det var igår. Då är det praktiskt att äta nötter, om man nu tål det vill säga.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar