Jag sjöng mig nästan hes

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll var jag med min systers man till Torgfesten i Sundsvall, för att se Molly Sandén. Herregud vad hon var bra och herregud vad jag kommer att vara hes imorgon. Jag sjöng med som tusan eller fulsjöng rättare sagt, men det går ju bra det med. Jag bara älskar Molly och hon är en stor idol för mig. Lite heshet får jag ta, det är en sak som är säker. Ingen aning om jag kommer bli hes heller, det återstår att se.

När hon sjöng låten "Rosa himmel", så var hela himmelen helt rosa bakom. Det var så himla mäktigt, att du anar inte. Det var liksom som gjort för att just den låten skulle komma då. Det var även en regnbåge bredvid scenen samtidigt, vilket också det var himla mäktigt.

Jag hoppade, studsade, klappade händerna och skrek. Fy fan så bra det var. Min systers man sa att han trodde aldrig att Molly skulle vara så bra som hon var. Själv visste jag att hon var bra, men det här var något utöver det vanliga.

Jag har lyckorus i hela kroppen och kan knappt tänka klart. Denna lycka inuti går inte att beskriva i ord, den måste upplevas. Det här är ren och skär magi på alla plan som finns ♥

Tack så jättemycket bästa Molly för en oförglömlig konsert och att jag fick se dig live, det gör mig så otroligt lycklig. Nu känns det inte som att jag har några som helst bekymmer i världen längre. Allt försvann efter denna konsert, nu kan jag sova gott i natt.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för och får en god natts sömn, så att du vaknar utvilad. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar