23°C utomhus?

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Utomhus är det 23°C, om det ens kan stämma? Varmt är det i alla fall.

Efter att pappa slutat jobbet vid 15-tiden, så ska mamma, jag och pappa fara ut till havet. Blir det bad för mig? Troligen inte, eftersom det ännu är för kallt och jag är så att säga en badkruka. Det har jag blivit på senare tid. När jag var barn, då badade jag som bara den om somrarna. Ja, när vi var till någon badplats vill säga.

Igår kväll var min bästa vän hos mig. Hon är äldre och behövde hjälp att starta upp sin nya mobil från start. Jag hjälpte till med det jag kan och det var i stort sätt hela alltihop. Hon hade ju ingen koll på lösenord och inloggning till appar hon brukar använda, så det får hon ordna själv med byte av lösenord osv. Det vet hon själv hur hon gör för att byta.

Hon hade sagt till på Telia där hon beställde mobilen att hon ville ha en sladd att ladda mobilen med, efter det inte följer med och den hon hade till förra mobilen passar inte till den nya. De lovade att det skulle se till att det följer med en laddare, men det hände inte. Vi fick åka in och köpa en ny laddsladd på Kjell & Company. Bökigt och tråkigt när de säger på Teliabutiken att de lovar se till att det följer med en sådan och så gör det inte det. Då blir man less för mindre, absolut. Jag ska aldrig beställa telefon från Telia, eftersom man får vänta i över en vecka på att telefonen ska komma. Min vän fick åka in till Teliabutiken och fråga efter telefonen flera gånger. Hon tröttnade till slut och kommer aldrig mer att köpa telefon därifrån. Jag förstår det och trött på att vänta blir man ju också.

Nog om detta.

Igår hade jag varit en sväng till EKO och köpte då en varsin tårtbit till när min vän kom. Vi kunde då äta en varsin tårtbit och dricka en kopp te ihop. Riktigt god var den och billig också. Det var jordgubbstårta i två bitar. Men vän skulle tipsa sitt barnbarn som älskar den där typen av tårtor. Hon hade inte förut vågat köpa där, eftersom hon inte visste vad de innehåller om de är så billiga som de är. Men igår fick hon andra tankar i huvudet. Det är skönt att man kan tipsa om någonting bra och omvända folk, genom att ge positiva upplevelser.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag med allt du tar du för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar