Ännu en trött dag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag ännu inte gjort så mycket mer än att vara hemma och tagit det lugnt med att sova i sängen halva dagen ungefär.

Har en vän eller min bästa vän som tänkt komma hit idag, för att få hjälp av mig med sin nya mobil. Tyvärr kommer hon inte, eftersom hennes mobil inte kommit ännu. Hon har fått vänta i en vecka redan på att den ska komma, men det har den inte gjort ännu, tyvärr. Vilket bottennapp. Det kanske är så, när man beställer hos Telia i butik? Men rabatt borde hon få tycker jag, eftersom det var tänkt att den skulle komma förra veckan, men dök aldrig upp.

Själv har jag köpt telefon på Telia en gång, då telefonen redan fanns i butik. De senaste gångerna har jag alltid beställt via nätet, så mobilen kommit till mitt ombud i närheten. Det är jag mycket gladare för.

Jaja, varför är jag så trött? Jo, därför att jag har svårt att låta bli att tänka på att jag ska hjälpa min vän med hennes mobil. Jag ska alltså hjälpa henne att starta upp den från början, om du förstår. Min kompis kan inte det där själv och behöver verkligen hjälp. Jag som är van att handskas med teknik på den planet har lovat att jag ska hjälpa henne. Det kommer att bli bra det där, bara telefonen kommer någon gång. Inte så lätt alltid, när det strular därifrån man beställt den.

Jag får försöka låta bli att tänka på att jag ska hjälpa min vän med mobilen, så slipper jag ligga sömnlös om nätterna fram till att mobilen behagar dyka upp.

Jag berättade om detta för min vän och då sa hon att hon kan vänta tills hennes dotters sambo kan hjälpa istället, om jag ska ligga sömnlös. Jag sa att det är bäst att jag fixar det, eftersom det är en Samsung och personen som lovade hjälpa före mig har en iPhone. Då är det väl inte så stor chans att personen förstår allt med Samsung, alla inställningar och så vidare som man behöver ställa in i mobilen typ. Kanske missar hälften, då är det bättre med en van Samaunganvändare som jag.

Jag har hjälpt mina föräldrar med deras Samsungs så fort de får problem eller inte vet hur de ska göra. Har även hjälpt min syster med hennes mobiler genom tiderna. Hon fick överta min förra mobil och den förra före det. Är hon nöjd, så är jag nöjd.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar