Otroligt trött dag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig. Även om jag är trött, så är läget fint med mig.

Igår var jag in till Sundsvall med min fina vän Cattis. Där var det Sundsvall bjuder och allsång med Nanne Grönvall. Det är därför jag är så trött och sliten idag.

Jag känner mig så trött idag, att jag bara vill vila bort dagen. Eftersom jag har Aspergers Syndrom, så tar jag in allt med syn och hörsel samtidigt. Jag kan tyvärr inte stänga av ett sinne och bara använda ett av de, jag tar in allt med alla sinnen samtidigt.

Jag var inte alls trött igår, men idag kom tröttheten som en käftsmäll. Trodde jag hade klarat mig, men icke. Tröttheten slog emot mig med full kraft. Folk utan diagnos blir ju stärkta av att få mer energi och så vidare när de gör någonting som är kul. För mig är det så att allting tar lika mycket energi, vad än jag gör. Därför blir det som ett slag i ansiktet på mig dagen efter jag har gjort något kul, eftersom jag behöver vila och ta igen mig mer än andra. En del människor känner sig ju bara trötta efter att de har gjort någonting men här är det så att det är dubbelt upp, om inte mer. Det är liksom svårt att förklara om man inte har upplevt det själv på den här nivån.

Tänk dig att du är så trött att du inte orkar med dig själv, lägg då till ännu tröttare på det och du har hur jag brukar känna mig. Det här händer varje gång jag gör någonting, spelar ingen roll om jag bara umgås hemma med min systers barn eftersom det tar lika mycket då.

Hoppas att du får en fortsatt trevlig dag och kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar