Trevlig kväll med fin vän

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Just nu sitter jag här framför min kära blogg med min älskade dator och skriver detta med en kall Pepsi Max mango vid min sida.

Ikväll har jag varit på någonting som heter Sundsvall bjuder.

Innan jag fortsätter kan jag tillägga att de understrukna orden är klickbara.

Det var nog samma band som var med 2019 när Shirley Clamp var där, om jag minns rätt. Det var i alla fall bandet Appearance som var där ikväll och ledde allsången. Kvinnan som var med kom hela vägen från Göteborg och hade åkt hit hela dagen, bara för allsången.

Jag var där med min kompis Cattis, vilket var himla kul faktiskt. Innan allsången, så köpte vi varsin mjukglass, vilket även det var trevligt.

Annica Svensson och Martin Hanning Häggström

Det som för mig var kvällens dragplåster, det var Nanne Grönvall. Det är första gången jag ser henne live såhär, det var himla mäktigt att få göra det faktiskt. Hon är någon jag tyckt om ett tag och fortfarande tycker om, ifall jag säger så. Hade det inte varit för Nanne, så hade jag säkerligen inte gått ikväll.

Hur kan man ens gå på sådana klackar? Att studsa runt på dessa är för mig en gåta. Jag skulle inte ens kunna stå på ett par sådana klackar, det skulle vara på tok för vingligt för mig.

Självklart skulle ju jag och Cattis träffa Nanne efteråt och ta hennes autograf också. Det är ju ett måste när det är någon kändis jag gillar tycker jag personligen.

Här är bild på autografen som jag tog på mitt allsångshäfte. Det var en fantastiskt trevlig kväll, tillsammans med en trevlig vän. Det här kommer vi att göra om igen, när det blir någon artist eller så vi vill se igen. Det behöver inte ens vara Sundsvall bjuder, det kan vara andra evenemang eller annat vi gör ihop också.

Hoppas att du får en god natts sömn och vaknar upp utvilad imorgon. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bestofnouw2022 #svenskbloggare #sundsvallbjuder #nannegrönvall

Gillar