Cirkus i lördags

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Fortsatt trött efter lördagens roligheter, men det är en annan sak.

De understrukna orden är klickbara.

I lördags var jag på Cirkus Elvira med min pappa och min systerdotter (hennes morfar). Det var riktigt kul för både vuxna och barn. Min systerdotter är lite över 3 år och detta var första gången hon var på cirkus. Det var inga exotiska djur, som elefanter eller zebror mm som när jag var barn. Det är jag glad för, eftersom det känns som djurplågeri.

Här var det lite clowner, en hund, några som gör cirkuskonster och lite så. Det var inte alls i närheten av djurplågeri. Vi hade popcorn och festis under showen, som man kan köpa i kiosken intill. Där fanns det också annat snacks och även toast mm. Har man hundar med sig, så fanns det att köpa köttbullar till sin hund eller en kall korv, samt vatten för hunden att dricka.

Själva showen var 40 minuter, vilket är ganska lagom för ett barn ändå. Såg att det var barn som började skruva på sig när deras snacks var slut.

Cirkusen är på Norra Berget i Sundsvall. Där finns även någonting som heter sommarskoj.

Biljetter hittar du här.

Här är clownen Daff Daff

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar