En slö torsdag på Öland

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Om du har glömt bort eller inte vet, så är jag en vecka på Öland. Det är sjätte gången jag besöker denna vackra ö.

Idag har jag inte haft några planer. Jag med min diagnos Aspergers Syndrom har behövt återhämtning, eftersom jag gjort saker nästan alla dagar sedan jag kom hit. Allt detta tar på mig som person, även om jag vilar i bil och så vidare, så ser jag ju och tar in intryck hela tiden från alla håll. Det går liksom inte att stänga av och använda ett sinne i taget. För mig fungerar det inte så, tyvärr. Detta resulterar i att jag blir väldigt trött, slut och sliten på många plan.

Jag har sovit 1,5 timma efter frukost i morse, men ändå är jag så slut att jag behöver mer sömn och det nu. Det är tyvärr så det känns.

Jag sa att om jag gör saker idag igen, så kommer jag att gå in i väggen. Jag lät en i mitt sällskap få åka iväg själv på något, medan jag vilar hemma. Så skönt att det blev så, annars hade jag varit slut i flera år efteråt. Det är i alla fall den känslan jag har just nu.

Att göra saker man tycker om, kan för många göra så att man fylls med energi och blir pigg mm. För en person med min diagnos är det precis tvärtom. Även om jag gör saker jag tycker om att göra, så tar det ändå på alla sinnen jag har. Det är på grund av att jag använder både hörsel och syn samtidigt, vilket inte går att stänga av. Jag hör minsta lilla ljud, det även till följd av att jag drömmer konstigt på nätterna i och med min tinnitus.

Min tinnitus påverkas även om det blåser utomhus och örat då utsätts för denna blåst. Så himla jobbigt, att det inte är sant.

Så skönt att jag får vila och ta igen mig denna torsdag, för att orka med sista dagen i morgon.

Här är en bild på mig sedan igår i ett fällt av både vallmo och blåklint.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #nyttinlägg #naturfotograf #naturfotografi #naturephotografy #fotografier #hobbyfotograf #öland

Gillar