Middag på ChopChop för första gången

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll var jag med mina föräldrar för att äta middag på ChopChop i Birsta - Sundsvall. Jag hade inga förväntningar, men blev positivt överraskad av hur gott det var.

Det jag tog till middag var stekta vetenudlar med ägg, purjolök, kål och morot. En bas för dig som älskar nudlar.

Peanut chicken. En sydasiatisk klassiker. Peanut Chicken består av en härligt stekt kycklingfilé marinerad i kryddstark gul curry och kokad i utsökt jordnötssås.

Teriyaki Salmon. Teriyaki Salmon består av fräsch, lätt friterad lax omsluten av en utsökt teriyakisås toppad med nyhackad vårlök, rostade sesamfrön samt en färsk citronskiva.

På en skala 1-10, så får maten en 9,5. Det är inte så att jag skulle kunna äta där 5 dagar i rad som en familj vi träffade på restaurangen gjort. Nog för att det är gott, men blir det för ofta, så vet jag inte om jag skulle tycka det var lika gott.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för och får en fortsatt fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #nyttinlägg #restaurangmat #restaurang #mat

Gillar