1h i elljusspåret

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Denna kväll var jag med min kompis Cattis till elljusspåret bakom NHC arena där hockeylaget Timrå IK spelar sina hemmamatcher och tränade med Korpen Timrå.

Det var så att vi först fick värma upp genom att göra lite övningar, sedan springa eller gå runt i elljusspåret. När vi väl kom fram till vissa ställen längs spåret, så fick vi göra olika övningar. Vi gjorde bland annat jägarvila, 3x45 sekunder. Ligga på marken och göra övningar där med en kotte som man fick använda genom att ha armarna bakom ryggen och framåt för att köra kotten mellan händerna. Det var som en cirkel den där kotten skulle gå, framför ansiktet med utsträckta armar och bakom ryggen. Jag kan också säga att denna övning gjorde vi 3x45 sekunder. Det var inte så många övningar vi gjorde, men jag kommer inte ihåg hälften av allt egentligen. Skönt var det att få komma ut och göra av med en massa energi också, även om jag inte hade någon när jag väl började träningen.

Det var en annan ledare idag, än det var förra gången. Det är ju liksom så att det är olika ledare varje gång det är utomhus. Inte samma varje gång, om jag säger så. Kul är det i vilket fall som helst och man får ta det i sin egen takt. Har man kommit fram till den plats där man ska vänta in oss andra som ännu inte kommit fram, så kan man alltid springa tillbaka och möta oss, om man skulle vilja.

Allt som allt var vi 19st personer idag, om man räknar med ledaren vi hade.

Här gjorde jag en övning med hjälp av en kotte

Om du vill vara med på utegympan med Korpen, så är det varje tisdag från klockan 18:00-19:00 vid Korpstugan bakom NHC Arena. Promenad och joggingslingan är 2,5km lång parallellt med elljusspåret.

Det kostar 20:- för icke medlemmar och är gratis för medlemmar. Personligen tycker jag att det är ett bra pris för icke medlemmar, så sjukt billigt.

Min träningströja hittar du här. Mina träningsbyxor hittar du här. Mina skor hittar du här. Mitt vätskebälte hittar du här. Min solskärm hittar du här.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag #gympa #träningsmod #utomhus #jogga #joggare #korpen #fromtimråwithlove #promenad

Gillar