Tips - Nytt nyckelband, efter eget önskemål

Idag kom mitt nya nyckelband som jag köpt av Lindah Kapil på Instagram. 150:- kostade det, vilket jag tycker är riktigt billigt med tanke på att det är så snyggt och välgjort.

Lindah gör personliga accessoarer utifrån ditt eget önskemål, till både barn och vuxna. Napphållare, vagnhänge, bokmärken, armband, nyckelband mm. För att beställa, skicka ett DM till henne på Instagram eller Facebook. Här är hennes Instagram. Hon finns på Facebook också, men eftersom jag inte är medlem där så får du söka efter henne själv. L.Kapil Design.

Hon gör så otroligt mycket fina saker, att man blir glad av att bara titta på det hon gjort som ligger ute på instagram. Det bästa är att hon har Swish som betalningsmetod.

Här är nyckelbandet jag beställt, med färgerna som symboliserar Asperger, samt mitt namn, ordet Asperger och en pusselbit.

150:- Jag säger det igen, så otroligt billigt för detta fina handgjorda. Se till att köpa dig något från henne du också. Kanske en julklapp, någon gåva till dopet eller varför inte ett fint vagnhänge och en napphållare till minstingen där hemma?

P.S Jag har inget samarbete med Lindah på något vis, bara så du vet!

  • Tips
  • 79 visningar

Gillar

Kommentarer