Gynnings kollektion = skräp?

Inte är det kvalité om man pratar om Carolina Gynning och hennes smycken. Jag säger då bara det.

Jag fick detta halsband av min syster och hennes sambo förra året då jag fyllde 30 och det höll bara ett halvår ungefär, sedan gick det sönder uppe vid låset. Bara att lämna in det för lagning på en guldsmed. Det är ju en tanke med det hela också, att det inte ska gå att byta ut själva fjärilen till en ny kedja. Fick betala för en reparation av något som borde hålla med tanke på priset.

Sedan köpte jag det där armbandet i torsdags som du kan se på bilden. Det första exet jag fick var trasigt vid låset och det exet jag har nu gick sönder vid låset igen. Inte värt att betala så mycket pengar för någonting som går sönder på en gång. Jag är riktigt besviken och ledsen. Jag klarar inte av det. Att man inte ska kunna sova med ett armband, för att det kan gå sönder. Det är helt sjukt. Har bara haft det i en hel dag igår och hela dagen idag. Nu är det trasigt liksom. Så får det inte vara.

Carolina Gynnings smycken är ingenting jag skulle köpa igen, absolut inte. Har ett billigt armband som bara är skräp jämfört med Gynnings design och det har hållit bra mycket bättre än det här armbandet jag köpte i torsdags liksom. Två trasiga armband på mindre än två dagar vad gäller Gynning, jag tar inte det.

Inte kan det vara fabrikationsfel. Jag ska ha pengarna tillbaka och det är bara så. Ska dit och begära pengarna tillbaka på grund av detta. Det kan inte vara två måndagsex jag fått tag på. Jag tror inte det.

Skrek i mamma och pappas trapphus, var galen för att armbandet var trasigt åter igen. Jag tappade det. Inte meningen att man ska kunna ta av sig armbandet själv med bara en hand. Nej, det köper jag inte. Det är fel på armbandet och trasigt. Skällde på pappa och vi båda triggade upp varandra. Jag skrek "det är trasigt" och pappa bara "det är inte trasigt". Jag gav mig inte och inte pappa heller. Vi triggade varandra och jag var inte alls glad åt det där.

Aldrig mer smycken från Carolina Gynning säger jag bara och det står jag för. Hon får minuspoäng av mig.

Denna kudde har jag också och haft i några år. Den blev typ blekt på en gång nästan och noppig. Helt värdelöst, verkligen.

Har också hennes bordstabletter/underlägg. De är också trasiga eller nötta kanske jag ska säga? Ingen bra kvalité där inte, tyvärr.

Dessa glasunderlägg med Gynning är de som varit bra i kvalité och håller vad de lovar. Har haft det i säkert.. ja, i alla fall två år.

Kommer inte våga använda filten, med risk för att den ska bli noppig, ful och förstörd den också. Den får hänga över soffans kant som prydnad.

Paraplyet hade jag bara med mig ut en gång, men fick aldrig användning för det just då. Vet dock inte hur det är om det skulle regna ute, skulle det funka eller ej? Blir man blötare under det, än om man skulle gå utan?

Skärbrädan har jag använt som kastrullunderlägg en gång och den funkade bra till det. Vågar inte använda som en skärbräda liksom, vill inte ha märken efter knivar på den. Vill inte den ska bli förstörd.

Denna disktrasa har jag inte använt, men fick den gratis när jag bytte armbandet till ett nytt.

Gillar

Kommentarer