Eftermiddagspromenad

Hallå där ute i den berömda holken. Denna eftermiddag gick jag en promenad med min pappa på nästan 2h. Vi gick en sväng runt elljusspåret borta vid NHC Arena där hockeylaget Timrå IK brukar spela sina hemmamatcher. Vi gick aldrig helt fram till arenan, utan gick av en bit tidigare för att komma till elljusspåret.

Det var en mysig promenad, även om det började blåsa kallt på hemvägen. Vi gick både dit och hem. Längs promenaden runt spåret kan man passa på att göra lite olika övningar som idrottsföreningen Korpen Timrå satt upp, om man vill alltså.

Skönt att slippa gå omkring med broddar och att det är torra gator nu med bortsopat grus, både i centrum och på centrala gångvägar. Skönt att slippa halka och snö nu. Det uppskattas verkligen tycker jag. Nu känns det att våren även här i Timrå är på ingång.

Här ser man att det fortsatt är snö kvar i skogen

Här och där satt det uppe lappar med frågor för både barn och vuxna till någon frågeslinga

Det är så mycket snö kvar runt elljusspåret att soffan/bänken står i snö

På vissa ställen längs elljusspåret var det både vatten och is

Jag åkte skidor runt detta elljusspår som barn, inte för att jag tyckte om det eller så. Jag var alltid rädd, så fort jag kom till en backe. Även om jag åkt i den förra gången var jag lika rädd nästa gång jag kom dit och tordes inte åka själv

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Skönt med promenad. Ja, mkt snö du har kvar i skogen. Märks så tydligt att detta land är så avlångt. ❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, det märks att landet är mer än avlångt när man ser hur olika det är på olika ställen. ☻

nouw.com/mynameisjossan