Duo laddaren kom igår

Jag tänkte börja med att delge er alla att jag inte har något samarbete med Samsung eller dess återförsäljare. Nu kan vi börja med det jag tänkte från början, nämligen skriva detta inlägg.

Igår kom min dou laddare jag köpt från märkets Samsung. Hittills är jag jäkligt nöjd, lär nog inte hitta några nackdelar.

Man kan inte ladda sina enheter med ett för tjockt fodral på. Jag har ett fodral på min Samsung Galaxy S10+ som heter Samsung Led View Cover. Den kan i alla fall ladda min mobil hur lätt som helst med det fodralet på, eftersom det är tunt och bra på så vis.

Laddaren jag köpt är en Wireless Charger Duo och modellen är EP-N6100TBEGWW. Jag kommer säkerligen kunna ha den till min nästa mobil också, jag lär nog byta modell om något eller några år igen. Jag är ju sådan att jag byter mobilmodell ofta.

Jag köpte min laddare hos Cyberphoto, som du hittar här. Den beräknas komma in 2019-04-25. Jag kan inte förstå varför den kom tidigare till mig igår alltså, eftersom den beräknas komma in imorgon.

Färgerna som finns är vit eller svart, men hos Cyberphoto finns det tyvärr bara svart. Inte mig emot, men jag tycker vitt är snyggare. Det blev ju en svart rackare, som du kan se här under.

Gillar

Kommentarer