Dos 2, dag 2 med vaccin

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig. Här är det lite sådär.

Legat vaken i natt och funderat på saker och ting, vilket jag inte brukar göra särskilt länge om jag mot förmodan vaknar och börjar tänka.

Benen känns som överkokt spaghetti när jag går. Hittills bara tagit mig till toaletten och sedan tillbaka till sängen. Det kliar i halsen och hjärnan känns slut. Att tänka sammanhängande tankar gör jag inte eller det känns luddigt i hjärnan, rättare sagt.

Framsida högerben längst ned, där har jag ont. Det känns som att jag verkligen känner av att den delen av kroppen finns.

Bilden på syrenen fotade jag igår

Det kliar i halsen och jag känner mig allmänt olustig sådär. Fryser gör jag inte, vilket är himla tur. Känns inte som att jag skulle ha någon feber eller så.

Orkeslös är mitt tillstånd nu. Ska försöka ta mig till frukosten och försöka få i mig någonting att äta. Det känns som att det skulle vara välkommet med lite mat i magen, för att se hur jag känner mig efteråt.

Har haft Alvedon och en flaska vatten vid sängen hela natten, men har som tur är inte behövt använda det.

Allt detta är troligen för att jag tog min andra dos vaccin mot Corona igår.

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg håper at formen din er bedre i dag 🥰 Tok min andre dose i går, og jeg har heldigvis ingen bivirkninger etter vaksinen.

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Idag är det bara bra och inga biverkningar alls. 😊🥰

nouw.com/mynameisjossan