Det spöregnar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det inte riktigt är med mig.

Inatt drömde jag ganska annorlunda, men inte helt utanför verkligheten. Ingenting jag drar upp med er vad det handlar om och så, eftersom det även hör till privatlivet livet av vad jag drömde om. Saker som i drömmen är bättre på många plan än verkligen. Inget jättestort problem, men ändå inget att dra upp här i bloggen.

Jag känner mig trött, rätt nere och vet inte vad som händer med mig. Utanför fönstret spöregnar det, vilket inte alls är kul. Orkar inte ens lägga in någon sunkig bild på eländet. Det är bara grått och trist ändå. Hur kul är det? Inte särskilt. Dimman över havet gör att man inte ser någonting heller.

Igår spelade jag spel på min gamla trotjänare Nintendo Wii, som bor hos mina föräldrar. Spelet jag spelade var Wii Sports Resort. Nu för tiden känns det som att jag mest spelar bowling på den där gamla enheten. Inte mycket till bra grafik heller, men det är ju en annan sak.

Just nu är man rätt trött på det tråkiga vädret utanför. Vet inte om jag pallar ifall det ska fortsätta vara såhär trist utomhus fler dagar. Såg nu att det ska fortsätta vara såhär fram till fredag. Nej, vilken otur.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar