Det kokar i mig

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det inte är med mig.

Just nu känner jag mig kokhet och varm som jag vet inte vad. Har precis fixat en sak på datorn, som ingen av er som läser detta har någonting att göra med vad. Inget olagligt eller så, men ändå. Lite hemligheter får man väl ha ända, allt behöver inte skrivas ut till offentligheten.

Idag har jag sovit bra länge efter frukost, eftersom jag var så himla trött och är det fortfarande. Vet inte ens om jag vill gå utanför dörren idag eller om jag orkar rättare sagt.

Annars då? Jo, jag skaffade ett nytt spel till mitt Nintendo Switch i digital version. Jag har ju fått Gold Points för att jag köper spel både digitalt och i fysisk butik flera gånger. Det som är bra är att jag har eller hade 710 Points, som jag tänkte använda mig av. Om du inte vet, så är det inte 710 kronor jag hade, utan 71 kronor. Därför kunde jag köpte ett fullt spel som visserligen är på rea och det kostade typ 36 eller om det var 39 kronor, himla billigt i alla fall. Spelet jag köpte heter The Gardens Between.

Nu är det dags för mig att göra annat, än att hänga här vid bloggen.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #nintendoswitch #nintendo #spelaspel #spel #spela #game #gamer #gamegirl #nyttinlägg

Gillar