Det kanske kommer 70cm

Hallå där ute i den berömda holken. Idag är det väldigt snöigt på sina håll, speciellt hos mig i min kommun. Min pappa kom fram till att vi ställer in vår promenad idag och siktar på imorgon istället. Då får vi se hur vädret är då, om det är som idag eller inte.

Jag tycker det är skönt att ta det lugnt också, eftersom jag då kan vila och har sovit 45 minuter efter frukost. Det var så skönt och himla behövligt känner ju jag.

Snön bara vräker ner. Jag såg till och med folk som skottade där ute. Att folk skottar själva kommer att hjälpa för stunden, men inte mer än så. Det kommer att komma så mycket mer snö, än vad man själv kan hålla efter med känns det som. Vill man skotta och sopa undan snön själv, så är det ju upp till var och en. Jag klagar inte. Snöröjningen kommer säkert inte heller att hinna röja undan alla snö, innan det kommer mer som vräker ner. Det kan komma allt från 40-70cm, snö om vi har otur.

Ändå tur att man bor i Norrland, där man är rustad för att veta hur man ska göra när det blir snökaos och kan rusta för det på ett helt annat vis än neröver.

Har ni snökaos eller mycket snö som kommer där ni bor?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #snöflingor #snö #snow #fromtimråwithlove #sverige #sweden #västernorrland #norrland #vinter #vinterland #vinterfoto #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #winter #winterwonderland #winterphoto #winteriscoming #timrå #wow #vackert #såvackert #snöflingor #kaos

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Vi har snöstorm här 🤷‍♀️

nouw.com/emelivet
mynameisjossan
mynameisjossan,

Här har det släppt med det där nu och det har blivit mycket bättre med moln på himlen och så vidare😊

nouw.com/mynameisjossan