Det gör inte ont sa personen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läger är fint med dig, vilket det är med mig. Trött som tusan, även om jag sovit sådär 50 minuter med snooze efter 30 minuter. denna förmiddag/eftermiddag. Ändå är jag otroligt trött och skulle behöva sova länge till. Blev inte alls länge uppe igår kväll, till ca 00, när jag släkte. Jag som förr var uppe till 00:30-01:00 ca, innan jag släkte för natten.

Idag är det dags att ta sin spruta mot Corona, alltså få mitt vaccin. Jag fick höra från en anhörig igår att det var dyrt att köpa 2 bedövningsplåster för 99kr när jag ska ta en spruta som inte känns någonting att ta. Den här personen sa att den varit och lämnat flera rör med blod, utan att det kändes någonting. Enligt den här anhöriga har jag köpt mina bedövningsplåster i onödan, eftersom jag inte kommer att behöva använda de. Personen sa också att jag inte behöver vara rädd för sprutor, när jag sa att jag är det. Det var ingen förståelse alls kändes det som eller det känns som om personen inte alls har någon förståelse för mig när det gäller mina rädslor.

Jag gillar inte att se när någon på TV får en spruta, däremot har jag ingenting emot att se operationer på TV, men just nålar till sprutor är någonting jag inte alls klarar av att se. Det har inte hänt mig någonting dåligt förknippat med att sprutor eller nålar, det är bara så att jag alltid varit rädd för nålar och sprutor, så länge jag kan minnas. Har också hört av mina föräldrar att jag varit rädd för sprutor hela mitt liv. Det är bara sådan jag är som människa.

Det är då tur att jag ska ha min mamma med mig, som finns där och kan hålla mig i handen om jag skulle behöva den hjälpen.

  • Tankar
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer