Det blir ingen Molly

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår fick jag veta att det inte finns några bra platser kvar till arenaturnén med Molly Sandén i Örnsköldsvik eller Övik, som vi säger här omkring.

De platser som finns var på rad 1 eller ståplats. Det blir ingenting av för mig med att se Molly i mars, tyvärr. Jag hade nästan räknat med det, men inga problem ändå. Hon kommer nog närmare vid annat tillfälle. Jag ger inte upp hoppet om att se henne i framtiden på en konsert.

Det är ju mars månad och vem vet hur vädret är här i Norrland? Det kanske är ett riktigt snöoväder, ishalka eller annat som ställer till det. Dessutom måste då min pappa vara ledig 2 dagar från sitt jobb och förlora inkomst. Det känns heller inte rätt, när jag ser det så.

Det är inte heller läge att ta bil för oss, det får då läggas pengar på tåg och därefter hotell, eftersom vi inte vill vara ute på byn i väntan på första morgontåget som tar oss hem. Om vi tagit egen bil, så skulle det inte vara så kul att åka hem efter konserten i mörker och komma hem lagom till midnatt. Då skulle min pappa bara få några timmars sömn, innan det är dags att kliva upp för att gå till jobbet igen. Tänk också om det vore ishalka eller snöstorm på det och dessutom i mörker.

Det vore annat resonerar mina föräldrar, om det vore sommar. Då hade även mamma kunnat följa med och göra någonting annat när vi är på konserten (pappa & jag).

Med detta sagt är det inte alls så att jag inte kommer att få se en konsert med Molly i framtiden. Vi får hålla ögonen öppna, om det blir någonting framöver och då helst i närheten av Sundsvall eller inte så långt ifrån som Övik kanske. Men det skulle gå bra på sommaren att åka dit, då det är ljusare längre tid på dygnet bland annat och ingen is, snöstorm eller mörker att räkna in i detta.

Förlåt att jag skrev det som att det skulle bli av i ett tidigare inlägg. Jag hade verkligen trott det, så som min pappa uttryckte det. Bara att släppa detta och gå vidare med en förhoppning om någonting annat istället. Det är inte bra att skriva det som att det är klart att jag ska få se konserten med Molly, när ingenting är bestämt. Jag behöver ju veta att allting är klart, att biljetter är fixade och hotell är bokat. Nej, jag ska lära mig att vänta med att skriva något nästa gång, tills allting är bestämt 100% eller skriva att det är någonting jag skulle vilja istället.

Jag deppar inte ihop eller känner mig besviken, det var som sagt väntat ändå.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar